A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ХХІХ – сільські спортивні ігри Тернопільського району

Дата: 03.06.2019 17:35
Кількість переглядів: 774

Фото без опису2 червня 2019 року на стадіоні с. Великі Гаї відбулася ХХІХ сільські спортивні ігри Тернопільського району. Участь у змаганнях прийняли і команди з Великогаївської громади: с. Великі Гаї, Товстолузький старостинський округ, с. Козівка, Дичківський старостинський округ, Баворівський старостинський округ, Грабовецький старостинський округ та Скоморохівський старостинський округ. Приємно, що  свої команди підтримували, а деякі навіть і змагалися, старости сіл громади.

   За офіційними результатами змагань перемогу здобули спортсмени-аматори із с. Великі Гаї, другими стали Великобірківчани і третіми Товстолузький старостинський округ.

  Великогаївчани стали переможцями з міні-футболу та змаганнях спортивних сімей,зайняли 2 місця з волейболу, легкої-атлетики та перетягування линви, 3 місця  у гирьовому спорті та армспорті.

Спортсмени Товстолузького старостинського округу зайняли 2 місце у змаганнях шашок, змаганнях спортивних сімей, армспорту та гирьовому спорті, 3 місця у легкій атлетиці та  міні-футболі.

Баворівський старостинський округ здобув перемогу у легкій атлетиці та 3 місце у перетягуванні линви і загальнокомандне 6 місце із 40 сільських рад Тернопільського району.

   Голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман висловлює щиру подяку всім старостам, що презентували свої команди і гідно представили Великогаївську громаду на ХХІХ-их сільських спортивних іграх Тернопільського району, начальнику відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради ОТГ Степану Гулі, вчителю фізичної культури Великогаївської ЗОШ Антоніні Глухій, фахівцю зі зв'язків з громадскістю Великогаївської сільської ради ОТГ Сергію Зендрану, за підготовку команд переможців  та сподівається, що наші команди гідно представлять  громаду на сільських спортивних іграх Тернопільської області, які відбудуться 9 червня 2019 року у смт. Скалат Підволочиського  району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь