A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Шкільне радіо відтепер говорить у ЗЗСО І-ІІІст. - ЗДО с. Товстолуг

Дата: 29.05.2019 08:32
Кількість переглядів: 1225

Фото без опису28 травня 2019 року у закладі загальної середньої освіти І-ІІІст. - заклад дошкільної освіти с. Товстолуг Великогаївської сільської ради урочисто відкрили шкільне радіо.

   Реалізація цього проекту стала можлива завдяки вчителям та учням ЗЗСО І-ІІІ ст.- ЗДО с. Товстолуг Великогаївської сільської ради, які подали свій проект на участь у конкурсі «Громадський бюджет 2018» та вибороли право його реалізувати.

 Як годиться, першим, окропив святою водою, приміщення радіорубки парох сіл. Товстолуг та Застінка Василь Собчук.  

  Заступник голови Великогаївської сільської ради Галина Кравчинюк разом із наймолодшими дітками розрізала символічну стрічку і від імені голови Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олега Кохмана привітала присутніх з реалізацією першого проекту, що переміг на конкурсі «Громадський бюджет 2018» та подякувала депутатам сільської ради за виділені кошти, також Галина Іванівна подякувала усім вчителям та учням школи, які прийняли безпосередню участь у створенні та відкритті «Шкільного радіо».

     В свою чергу директорка ЗЗСО І-ІІІст.-ЗДО с. Товстолуг Великогаївської сільської ради Антоніна Глуха висловила слова вдячності голові громади Олегу Кохману, депутатам, старості с. Товстолуг та Застінка Юрію Присяжному, виконуючому обов’язки начальника відділу освіти Великогаївської сільської ради Ігорю Гливі за реалізацію проекту «Шкільне Радіо» та вчителям, учням, техпрацівникам і жителям с. Товстолуг, які своїм вибором, під час голосування, дали змогу перемогти даному проекту.

   Юні аматори провели перший радіоефір під час якого розказували  гуморески, співали пісень та брали інтерв’ю у відомих односельчан.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь