A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Вітали матерів на новій сцені клубу села Грабовець

Дата: 27.05.2019 15:50
Кількість переглядів: 829

Фото без описуСвято до Дня Матері відбулося у селі Грабовець 25 червня 2019 року на новій ошатній сцені. Саме її встановлення і стало причиною запізнілого святкування. Матері заслуговують на теплі, щирі слова не тільки в один визначений день - їх потрібно шанувати завжди. Концертну програму підготувала завідувачка клубом Ольга Деревяна. Свято було веселим, яскравим, незвичайним, мелодійні українські пісні, щирі та теплі слова, радісні посмішки створили для глядачів святковий настрій На святкуванні також брав  участь  зразковий аматорський ансамбль танцю «Візерунок» села Баворів.

Голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман привітав матерів зі святом і разом із старостою села Миколою Дорошем дарували квіти багатодітним матерям та матерям-героїням, а також вручили подяки за спонсорську допомогу у відновленні сцени Степану Зваді та Андрію Небесному, за організацію відновлення сцени у клубі села Грабовець - Миколі Дорошу, за вагомий внесок у розвиток культури Ользі Дерев’яні та робітнику КП «Громада-сервіс» Василю Саламандрі.

Напередодні у школі села Грабовець на святкуванні Дня Матері старостою села Миколою Дорошем було вручено подарунки багатодітним матерям і матерям-героїням.

Голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман висловлює щиру подяку депутатам сільської ради за виділені кошти на подарунки, завідувачці клубом Ользі Деревляній за організацію та проведення святкового концерту, учасникам, які виступали – за радісні та щасливі хвилини, які отримали глядачі.

Дорогі матері! Щастя Вам, здоров’я, добра і здійснення сонячних материнських мрій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь