Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Веломарафон - захід, який здружує та об’єднує Великогаївську громаду.

Дата: 27.05.2019 14:18
Кількість переглядів: 1279

Фото без опису26 травня 2019 року відбувся другий веломарафон «Дружня громада 2019». Цікавим цьогорічного заходу став формат, коли в зазначений час з кожного села Великогаївської громади виїздили учасники і всі зустрілися у с. Грабовець.

  На стадіоні с. Великі Гаї голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман разом із  учасниками велопробігу виконали гімн України і із супроводом поліції та медичних працівників, вирушили у дорогу. Під час  першої зупинки у с. Товстолуг, був проведений майстер-клас з фітнесу, який провела Вікторія Висоцька. Усі велоаматори мали змогу познайомитися один з одним ближче.

   У селі Грабовець радо зустрілися усі учасники заходу і весело провели час на території школи: прийняли участь у музичному батлі, де розділившись на дві команди вияснювали стосунки у знанні української музики. Провела батл голова ГО «Поштовх вперед» Оксана Королюк. Знову майстер-клас із фітнесу провела спортивний інструктор ЗДО Вікторія Висоцька. До учасників звернулися: голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман, який вручив подяки організаторам дійства ГО «Поштовх Вперед» Оксані Королюк та експерту з розвитку громад «ЗУРЦ» Дмитру Якимцю,  староста сіл Грабовець, Білоскірка Микола Дорош, староста сіл Прошова, Скоморохи, Смолянка та Теофілівка Ігор Прус, староста сіл Товстолуг Застінка Юрій Присяжний,   директор Грабовецької школи Ярослав Решетуха та вчителі Великогаївської громади. Під час  всього дійства можна було скуштувати смаколики та попити водички, солодкий стіл організув експкрт з розвитку громад «ЗУРЦ» Дмитро Якимець.

   Голова громади Олег Кохман висловлює щиру подяку: всім учасникам, які брали участь у веломарафоні, поліцейським та медичним працівникам за супровід учасників від початку і до кінця заходу, заступнику сільського голови Галині Кравчинюк, начальнику відділу культури молоді та спорту Степану Гулі, старостам сіл громади Юрію Присяжному, Ігорю Прусу та Миколі Дорошу за участь  та підготовку до заходу, депутатам сільської ради Андрію Колосівському, Степану Гулі за участь у марафоні, директору Грабовецької школи Ярославу Решетусі за цікаву та змістовну інформацію про палац Сазанських, художньому керівникові клубу с. Заставє Михайлові Зеленому за музичне оформлення заходу.

P.S. Особлива подяка жителям Великогаївської об’єднаної територіальної громади, які взяли участь у  вело марафоні цілими родинами: родині Баран, родині Караба, родині Стадник.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь