A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

День Пенсійного фонду у Байковецькій ОТГ

Дата: 16.04.2019 16:21
Кількість переглядів: 722

Спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області провели День Пенсійного фонду у селі Байківці. Метою такої інформаційно-роз’яснювальної роботи для жителів Тернопільського району є надання консультацій щодо пенсійного забезпечення, зокрема щодо перерахунку пенсій з 1 березня 2019 року та про виплату житлової субсидії у готівковій формі.

Спеціалісти Фонду роз’яснили присутнім, що для кожного пенсіонера розмір підвищення визначений в автоматизованому режимі окремо, в залежності від тривалості страхового стажу та індивідуального коефіцієнту заробітної плати, з якого провадиться обчислення пенсії. Та додали, що рішенням Уряду встановлено одноразову доплату до пенсій призначених відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», в розмірі 2410,17 гривень. Спеціалісти об’єднаного управління наголосили, що особи, які мають повний страховий стаж і розмір їх пенсійної виплати станом на 01.03.2019 є меншим 1669,20 грн., отримають таку доплату рівними частинами у березні та квітні 2019 року – по 1205,08 грн щомісячно.

Також фахівці Фонду запропонували учасникам заходу активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян – Веб-порталу Пенсійного фонду України та СМС-інформування, що дасть можливість здійснювати особистий контроль за сплатою ЄСВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь