A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Про дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Дата: 01.04.2019 15:16
Кількість переглядів: 604

Фото без опису
                                            

                                          УКРАЇНА                                     ПРОЕКТ

ВЕЛИКОГАЇВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

47722  Тернопільська обл., Тернопільський р-н., с. Великі Гаї вул. Галицька , 47

тел. 49-00-98, 49-02-98

   Сьоме скликання                                                             тринадцять шоста  сесія

 

РІШЕННЯ № ____

 

від  16 квітня  2019  року

 

 

Про дозвіл на складання проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

 

  Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки на території Великогаївської сільської ради, керуючись статтями 12, 23, 33, 118, 121, 122, 186-1 Земельного кодексу України, статтями 19, 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Великогаївська сільська рада

 

                                                        ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр.Стирану Роману Володимировичу  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0474 га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), в межах с.Дичків Тернопільського району .

2. Дати дозвіл гр.Заблоцькому Олегу Ігоровичу  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,1500 га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), в межах с.Застав’є Тернопільського району .

3. Дати дозвіл гр.Мігасу Роману Івановичу  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,40га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), за  межами с.Дичків Тернопільського району .

4. Дати дозвіл гр.Смашному Анатолію Павловичу  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність(оренду) площею 0,2018 га для будівництва індивідуальних гаражів , за рахунок земель житлової та громадської забудови, в межах  с.Великі Гаї Тернопільського району .

5. Дати дозвіл гр. Мазурик Галині Михайлівні  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність(оренду) площею 0,3000 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної і іншої промисловості , за рахунок земель сільськогосподарського призначення, в межах  с.Великі Гаї Тернопільського району .

6. Дати дозвіл гр. Мігасу Володимиру Романовичу  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,06 га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), в  межах с.Товстолуг Тернопільського району .

7. Дати дозвіл гр.Олексію Андрію Андрійовичу  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0760 га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), в межах с.Білоскірка Тернопільського району .

8. Дати дозвіл гр. ФОП  Макар Ользі Василівні  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду площею 0,0018 га для розміщення малої архітектурної споруди (МАФ), в межах с.Великі Гаї Тернопільського району .

9. Дати дозвіл гр.Тарас Галині Євгенівні  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,1500 га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), в  межах с.Великі Гаї Тернопільського району .

10. Дати дозвіл гр.Щербань Ігору Григоровичу  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,5523 га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), в  межах с.Застав’є Тернопільського району .

12. Дати дозвіл гр.Яким Тетяні Василівні  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), в  межах с. Великі Гаї Тернопільського району .

13. Дати дозвіл гр.Яким Тетяні Василівні  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,1500га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд , за рахунок земель житлової та громадської забудови, в  межах с. Великі Гаї Тернопільського району .

14. Дати дозвіл гр.Вольницькому Богдану Семеновичу  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,35га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), в  межах с. Застав’є Тернопільського району .

15. Дати дозвіл гр.Писаренко Галині Павлівні  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0474 га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), в межах с.Дичків Тернопільського району .

16. Дати дозвіл гр.Баран Надії Остапівні  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,1452га для ведення особистого селянського господарства , за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля), в межах с.Дичків Тернопільського району .

17. Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для облаштування ПАМБ-ТРЕК, в межах с.Великі Гаї Тернопільського району .

18. Замовити виготовлення проектів землеустрою в організації, що отримала дозвіл (ліцензію) на проведення таких робіт.

19. Розроблені та погоджені, відповідно до законодавства, проекти землеустрою подати до сільської ради для розгляду та затвердження в установленому законом порядку.

20. Відмовити гр.Мельнику Роману Михайловичу у надані дозволу  на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,20 га, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель та споруд, яка розташована за адресою: с.Великі Гаї , Тернопільського району в зв’язку з  тим, що земельна ділянка на яку претендує гр.Мельник Роман Михайлович знаходиться в приватній власності.

7. Відмовити гр. __________________________________ в дозволі на складання проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у зв’язку з відсутністю вільних земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Великогаївської сільської ради.

8. Розгляд заяв _______________________про виділення їм земельних ділянок перенести на розгляд чергових засідань сесій.

 

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природнього середовища

 

 

                Сільський голова                                            О. Кохман

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь