A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зустріч із студентською молоддю

Дата: 21.03.2019 12:24
Кількість переглядів: 523

Здавалося, несумісне на перший погляд поєднання - молодь i пенсiя. Навiщо студентам замислюватися над розмiрами майбутнiх пенсiйних виплат, якщо до пенсiйного вiку ще так далеко? Але роз’яснення щодо набуття страхового стажу для отримання права на пенсію – одне із приоритетених завдань Пенсійного фонду України.

Тому спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області присвяти чергову зустріч із студентами Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола саме питанням легальної зайнятості та відповідальності молоді перед своїм майбутнім.

«Кожен громадянин, який влаштовується на роботу, повинен пам’ятати, що отримання заробітної плати «в конверті» сьогодні, позбавляє його в майбутньому соціального захисту у разі безробіття, тимчасової втрати працездатності, нещасного випадку на виробництві, захисту від незаконного звільнення, права на відпустки. Для забезпечення свого майбутнього найманий працівник повинен вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин», – наголосила спеціалісти Фонду та зазначили, що необхідний стаж для призначення пенсії у 2019 році становить 26 років і щорічно збільшуватиметься на 1 рік до 2028 року, коли становитиме 35 років.

Фото без опису

Викладачі коледжу та студенти подякували за інформування про таку важливу тему сьогодення. А численні запитання студентів свідчать, що майбутнє їм не байдуже.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь