A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

УВАГА! КОНКУРС!

Дата: 15.03.2019 12:57
Кількість переглядів: 643

Проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку

в селі Великі Гаї

Повідомляємо, що виконавчим комітетом Великогаївської сільської ради прийнято рішення від 28 лютого 2019 року № 27 «Про організацію проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в с. Великі Гаї», яке оприлюднене на офіційному веб-сайті Великогаївської сільської ради https://velykogaivska-gromada.gov.ua/.

Дане рішення прийняте на виконання вимог ч. 5 ст. 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» (далі – Закон) та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», відповідно до яких, у разі якщо співвласники багатоквартирного будинку, в якому не створено ОСББ, не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, управління таким будинком здійснюється управителем, який призначається на конкурсних засадах виконавчим органом місцевої ради, на території якої розташований багатоквартирний будинок.

За наявними у відділі житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Великогаївської сільської ради даними 3 з 5 (60%) від загальної кількості багатоквартирних будинків села станом на 01.03.2018 р. не обрали форму управління своїм майном. У зв’язку з цим виконавчий комітет Великогаївської сільської ради прийняв рішення щодо організації проведення конкурсу з призначення управителя цих будинків. Однак, у разі якщо на дату проведення конкурсу співвласниками буде обрано управителя будинку чи створено ОСББ, дане рішення на такі будинки не розповсюджуватиметься. Відмовитися від призначеного на конкурсних засадах управителя співвласники можуть і після укладення договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком (п. 2 ч. 2 ст. 10 Закону).

Отже, і чинним законодавством, і рішенням виконавчого комітету Великогаївської сільської ради гарантується право співвласників у будь-який час самостійно визначитися з формою управління своїм багатоквартирним будинком.

Наступним етапом організації конкурсу є розроблення конкурсної документації та затвердження її рішенням виконавчого комітету Великогаївської сільської ради. Відповідний проект рішення виконавчого комітету Великогаївської сільської ради та аналіз регуляторного впливу до даного проекту акта будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Великогаївської сільської ради (https://velykogaivska-gromada.gov.ua/).

 

Контактні дані для надсилання запитань і пропозицій:

Відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Великогаївської сільської ради

47722, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, с. Великі Гаї, вул. Галицька, 47

е-мail: 04394875@mail.gov.ua

Тел: 0352 49-02-50

 

Комунальне підприємство «Громада-сервіс» Великогаївської сільської ради

47722, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, с. Великі Гаї, вул. Галицька, 44Г

е-мail: hromada-servis@ukr.net

Тел: 0352 49-01-90

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь