A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Рада Регіонального розвитку у Великогаївській ОТГ

Дата: 06.03.2019 16:57
Кількість переглядів: 989

6 березя 2019р. у актовому залі Великогаївської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася Рада регіонального розвитку у Великогаївській ОТГ. 

    На Раді були присутні голова Великогаївської обєднаної територіальної громади Олег Кохман, голова Тернопільської районної державної адміністрації Олександр Похилий,депутат Верховної ради України Тарас Юрик, депутат Тернопільської обласної ради Юрій Березовський, депутати Великогаївської сільської ради, старости сіл громади, працівники: відділу освіти, відділу культури, молоді та спорту апарату Великогаївської сільської ради ОТГ,субєкти господарювання на території громади та просто охочі внести свій вклад у розвиток нашої громади.

   З вступним словом до присутніх звернувся голова Тернопільської районної державної адміністрації Олександр Похилий, який розповів та за допомогою  відеороликів продемонстрував виконані проекти у Тернопільському районі за останні три роки. Насправді можна зауважити, що незважаючи на труднощі, є багато добрих і потрібних зроблених справ.

   Депутат Верховної ради України Тарас Юрик  звернув увагу на те , що жителі громад не бачать усіх змін, що відбуваються через те, що живуть у цьому середовищі і для них ці зміни буденні речі. А ось жителі навіть Тернопільського району шоковані тим скільки роботи зробилося у Великогаївській громаді.

   Голова Великогаївської обєднаної територіальної громади Олег Кохман провів презентацію зробленого у громаді за три останні роки та продемонстрував присутнім план дій на 2019 рік. Треба сказати, що в планах є дуже багато корисних справ, як для громади так і для кожного жителя окремо,  тому слід усім нам братися до справи і докладати максимум зусиль, щоби виконати задумане.

   Депутат обласної ради Юрій Березовський у своїй промові акцентував увагу присутніх на важливості правильних і виважених рішень при складані і реалізації стратегії розвитку а також подякував голові громади  Олегу Кохману та  апарату Великогаївської сільської ради за проведену роботу.

   На завершення, всі бажаючі могли винести свої пропозиції, щодо проектів  для розвитку Великогаївської ОТГ, на обговорення присутнім.  Цим правом слухачі скористалися сповна. Прозвучали пропозиції щодо встановлення інформаційних знаків при вїзді на територію громади, про аварійний Гаївський міст, про кращу промоцію зробленого у громаді серед її жителів. Голова Тернопільської районної державної адміністрації Олександр Похилий пообіцяв максимально посприяти реалізації даних проектів.

   Дякуємо всім не байдужим громадянам, які не пошкодували свого дорогоцінного часу і приділили декілька годин, для можливості  зробити свій внесок у  життя Великогаївської обєднаної територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь