Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 01.03.2019 14:04
Кількість переглядів: 1126

Фото без опису28 лютого 2019 року у Залі засідань Великогаївської сільської ради відбулося планове засідання виконавчого комітету.  Окрім членів виконкому на засідання були запрошенні: заступник голови Тернопільської районної державної адміністрації Володимир Осядач, головний інспектор Тернопільського районного відділу ДСНС України  у Тернопільській області Володимир Дубина, заступник начальника РВ УМВС України в Тернопільському районі Ярослав Мудрий, завідуючі клубами та бібліотеками, керівники художніх гуртків Великогаївської ОТГ.

   Головний інспектор Тернопільського районного відділу ДСНС України  у Тернопільській області Володимир Дубина розповів про вимоги закону  України по забезпеченню виборчих дільниць: первинними засобами пожежогасіння, вільному доступі до аварійних виходів, які повинні бути відкритими під час проведення волевиявлення громадян.

   Заступник начальника РВ УМВС України в Тернопільському районі Ярослав Мудрий доповів про стан роботи патрульної поліції в районі та Великогаївській громаді зокрема. Він повідомив що за рік складено 3058 протоколів за адміністративні правопорушення з них 5 частина протоколи на  території Великогаївської громади. Також, він повідомив, що з них 27 протоколів за водіння у нетверезому стані.  Проблемним питанням для поліції залишається недостатність особового складу.

    Завідуючі клубами та бібліотеками прозвітували про проведену роботу на протязі 2018 року та поділилися планами на 2019 рік. Загалом можна зробити висновок, що хоч і є безліч проблем, клубні заклади та бібліотеки на території громади, певною мірою, виконують поставленні їм завдання, серед клубних закладів можна виділити роботу: завідуючих Палчинської Уляни (с. Заставє), Деревяної Ольги (с. Грабовець),  керівника гуртка Собчук Надію (с. Товстолуг) за організацію заходів та проведену роботу із молоддю своїх населених пунктів.

Заступник голови Тернопільської районної державної адміністрації Володимир Осядач розповів про проблемні питання у сфері пасажирських перевезень. Найголовнішою проблемою є недостатність кадрів(водіїв). Також бажає кращого якість обслуговування пасажирів.  

 Після доповідей свою роботу розпочали члени виконавчого комітету, які підвели підсумок прослуханим питанням та прийняли  ряд важливих рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь