A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Співпраця з USAID DOBRE продовжується і виходить на новий рівень

Дата: 27.02.2019 15:16
Кількість переглядів: 758

Фото без описуЗ 26 листопада 2016 року та по даний час триває активна співпраця Програми USAID DOBRE з 18 громадами Тернопільської області, в тому числі і Великогаївською об’єднаною територіальною громадою. Станом на 2019 р. у Тернопільській області за підтримки Програми USAID DOBRE реалізовується більше 70 проектів, зокрема у нашій громаді 3 проекти повністю реалізовані і 3 проекти знаходяться у стадії реалізації.

   Зважаючи на зазначене Глобал Комьюнітіз запропонував перейти на новий рівень співробітництва та підписати спільний меморандум про співпрацю між Програмою USAID DOBRE (Глобал Комьюнітіз), Тернопільською обласною державною адміністрацією та Тернопільською обласною радою. Саме сьогодні, 27 лютого 2019р., у місті Скалат відбулася згадувана подія. На даному заході Великогаївську ОТГ представляли голова громади Олег Кохман та заступник голови Галина Кравчинюк.

   В програмі підписання меморандуму до присутніх звернулися з вітальними словами голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук та Директор Програми DOBRE Беррі Рід, який, до речі, саме на цьому заході, вручив ключі від комунальної спецтехніки (автомобіль для вивозу ТПВ) представникам Скалатської ОТГ.  Опісля відбулося урочисте підписання тристороннього меморандуму та представлення результатів роботи Програми USAID DOBRE в Тернопільській області, виконавчим директором Програми USAID DOBRE в Західному регіоні Дмитром  Ковалем. Згодом голова Теребовлянської ОТГ Сергій Поперечний доповів про результати реалізації Програми USAID DOBRE у Теребовлянській ОТГ, а завершив доповідну частину, заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Валов, який доповів про стан та перспективи реалізації реформи децентралізації у Тернопільській області. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь