Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Нарада голови Великогаївської сільської ради з працівниками апарату та старостами сіл громади.

Дата: 25.02.2019 08:21
Кількість переглядів: 775

Фото без опису25 лютого 2019 року у Залі Засідань відбулася апаратна нарада старост старостинських округів та начальників відділів Великогаївської сільської ради. На нараді було розглянуто питання, які розглядалась на скайп-нараді при голові Тернопільської районної державної адміністрації, звіт про роботу за минулий тиждень начальників відділів та старост по старостинських округах, доручення голови сільської ради.

Перед присутніми виступив інспектор відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Чубатий В.Є., який проінформував присутніх про те, що в грудні 2018 року відбулись збори жителів старостинського округу с. Баворів щодо питання створення та реєстрації музею.

По  питаню скайп-наради виступив голова сільської ради Кохман О.А., який проінформував присутніх про те, що під час відео-наради з керівниками районів, яку провів голова облдержадміністрації Степан Барна, обговорили стан зміцнення фінансово-бюджетної дисципліни; стан середнього поточного ремонту доріг; а також, основне питання, яке прозвучало на відео-нараді, стосувалось весняного призову 2019 року. Головою було зазначено, що 28 лютого 2019 року відбудеться засідання виконавчого комітету сільської ради, а тому звернуто особливу увагу подати проекти рішень секретарю ради.

Секретарем ради Скочеляс І.О. було проінформовано присутніх про те, що 20.02.2019 року відбулась чергове засідання сесії, громадяни можуть отримати витяги з рішень сесії через 10 днів у ЦНАПі та ознайомитись з ними на офіційному вебсайті сільської ради.

Інспектором ВОС Левчик Г.Р. було звернуто увагу щодо проведення роз’яснювальної роботи серед громадян призовного віку Великогаївської об’єднаної територіальної громади щодо заохочень під час призову, в тому числі підписання контракту із ЗСУ.

На нараді було заслухано звіт фахівця із соціальної роботи Бошкевич М.М., яка проінформувала присутніх про те, що нею було здійснено виїзд по сім’ях, які перебувають в скрутному матеріальному становищі та складних життєвих обставинах, виховують двох та більше дітей. Вказані сім’ї будуть поставлені на соціальний супровід сільської ради. Крім того, дві сім’ї, які потребують покращення житлових умов будуть поставлені на соціально-квартирний облік.

Начальник ЦНАП проінформувала присутніх про те, що сесією сільської ради передбачено виділення коштів на придбання обладнання для виготовлення паспорта громадянина України та закордонного паспорту. Крім того все більше громадян звертаються про надання адміністративних послуг через ЦНАП, а також звертаються, до фахівців з пенсійного фонду, управління соцзахисту населення, міністерства юстиції та інших, які здійстнюють виїзні прийоми по затвердженних графіках, які надають громадянам вичерпні відповіді на їх питанння.

Доведено до присутніх, що вібувся кокурс по визначенню виконавця послуг із вивезення ТВП на тереторії сільської ради та визначено переможцем ПП «Екотерн», встановлено тарифи на послуги від населення та бюджетних організацій  - 106,00 грн. від інших споживачі – 116,60 грн., на одну особу – 13,32 грн. Також триває робота на території громади по  заміні вуличного освітлення, доведено до відома старост, що наближаються Великодні свята, а тому необхідно проводити роботи по благоустрою населених пунктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь