Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Волейбольні та тенісні баталії на рівні Великогаївської громади

Дата: 25.02.2019 11:36
Кількість переглядів: 988

Фото без опису24 лютого 2019 року у спортивних залах Великогаївської школи відбулися традиційні для нашої громади змагання з волейболу та настільного тенісу Великогаївської об’єднаної територіальної громади присвячені памяті «Героїв Небесної Сотні».

   Цього року у змаганнях з волейболу прийняли участь команди  с.Великі Гаї-1, с. Великі Гаї-2 та об’єднані команди сіл Грабовець і Баворів та сіл Товстолуг і Застінка. Продемонструвавши досить пристойний рівень, перемогу у міні-турнірі, виборола команда с.Великі Гаї-1, друге місце зайняла команда с. Великі Гаї-2, і замкнули трійку призерів волейболісти с. Товстолуг.

   Не менш напружено проходили ігри у змаганнях з настільного тенісу, в яких приймали участь 14 спортсменів – 12 чоловіків та 2 дівчат.  За результатами підсумкового протоколу перемогу здобули Ізбянський Сергій с. Великі Гаї у чоловіків та Швайчук Віта с. Великі Гаї у дівчат. Друге місце зайняли Золотник Роман с. Товстолуг та Яцишин Тетяна с. Баворів, третє Ізбянський  Олександр с. Великі Гаї.

  Підвівши підсумки, переможців,  нагородив кубками, грамотами та медалями начальник відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради ОТГ Степан Гуля, який передав вітання усім спортсменам від голови  громади Олега Кохмана та побажав переможцям підтримувати такі ж результати і надалі, а призерам та учасникам не зневірятися у своїх силах і продовжувати наполегливо тренуватися і результат обов’язково прийде.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь