A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відлуння не нашої війни

Дата: 15.02.2019 17:26
Кількість переглядів: 1052

Фото без опису15 лютого 2019 року в Залі засідань Великогаївської сільської ради відбулося вшанування воїнів інтернаціоналістів Великогаївської об’єднаної територіальної громади.

Відлітають у вічність роки. Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у народній пам’яті імена, які не повернулися живими додому, тому з хвилини мовчання розпочався захід під час якої усі присутні вшанували світлу пам'ять воїнів інтернаціоналістів та тих, які померли у мирний час.

  До присутніх звернулися голова Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий та голова Тернопільської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Василь Брицький, які поділилися спогадами  про ті важкі часи та побажали присутнім ніколи в житті не пережити подібних ситуації.

  Голова Великогаївської громади Олег Кохман привітав ветеранів з 30-річницею виведення військ з Афганістану, вручив пам’ятні сувеніри та грошові премії воїнам інтернаціоналістам нашої громади, побажав мирного неба над головами.

   Продовжили програму вшанування  Роман Задирайко з піснею «Біля тополі», Ілона Жаловська «Повертайся живим», ансамбль «Гаївчанка» з піснями «Вітальна», «В Закарпатті радість стала», «Націоналісти» та «Присяга» і танцювальний колектив «Флейм» з танцем  «Соняшники».

     Висловлюємо щиру подяку начальнику відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради Степану Гулі, ведучому дійства - завідуючому клубом с. Великі Гаї Миколі Гулю, а також учасникам Роману Задирайку, Ілоні Жаловській, ансамблю «Гаївчанка» музичний керівник Марія Ярема та танцювальному колективу «Флейм» керівник Надія Собчук за дуже гарну концертну програму, яка подарувала безліч позитивних емоцій для усіх присутніх.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь