A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Рада регіонального розвитку

Дата: 14.02.2019 14:42
Кількість переглядів: 1028

Фото без опису13 лютого 2019 року в приміщенні Тернопільської районної державної адміністрації відбулася Рада регіонального розвитку Тернопільського району за участю голови Тернопільської обласної адміністрації Степана Барни.

    Делегацію Великогаївської об’єднаної територіальної громади очолював голова  громади Олег Кохман, якому до речі довірили завершувати своїм виступом Раду регіонального розвитку.

  У вступному слові голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна розповів  присутнім  про реалізовані проекти у Тернопільській області за останні три роки та запевнив усіх, що керівництво області завжди прийде на допомогу амбітним проектам у будь якому куточку нашого регіону та Тернопільського району зокрема.

  Народний депутат України від блоку БПП «Солідарність» Тарас Юрик зосередив увагу членів ради на соціально-спортивній сфері в якій багато зроблено останнім часом а планується іще більше, адже без добробуту молоді не можливе майбутнє.

   Голова районної державної адміністрації Олександр Похилий та голова Тернопільської районної ради Андрій Галайко доповіли присутнім про виконанні проекти на території Тернопільського району і також, запевнили присутніх, що і адміністрація і рада допомагають у вирішенні нагальних проблем жителів Тернопільського району.

 Завершували Раду регіонального розвитку Тернопільського району своїми доповідями голови Байковецької та Великогаївської об’єднаних територіальних громад Анатолій Кулик та Олег Кохман.

    Голова Байковецької громади показав здобутки за час обєднання та зосередив увагу присутніх на потрібності створення нових робочих місць для жителів громади та району. Також повідомив про переваги створення громад та закликав усіх голів сільських рад, які ще не обєдналися, не зволікати, а приймати нові виклики та створювати громади.

  У своєму виступі голова Великогаївської громади Олег Кохман провів змістовну презентацію реалізованих проектів  на території громади, роз’яснив присутнім про переваги реформи децентралізації, які отримала Великогаївська об’єднана територіальна громада після обєднання. Подякував народному депутату України від БПП «Солідарність» Тарасу Юрику, голові Тернопільської обласної державної адміністрації Степану Барні, головам Тернопільської районної державної адміністрації Олександру Похилому та Тернопільської районної ради Андрію Галайку за допомогу у реалізації не одного проекту на теренах нашої громади  та висловив сподівання на плідну роботу і в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь