A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Тренінг "Визначення пріоритетів роботи, щодо розвитку молоді у Великогаївській ОТГ"

Дата: 05.02.2019 11:30
Кількість переглядів: 1435

У Великогаївській ОТГ 04.02.2019р. відбувся тренінг «Визначення пріоритетів роботи, щодо розвитку молоді у Великогаївській ОТГ» за участі учнів старших класів та молоді Великогаївської громади. На захід були запрошені: Кравчинюк Галина Іванівна – заступник сільського голови, Леся Голик молодіжний працівник Тернопільської міської ради, Михайло Козирєв – представник від програми ДОБРЕ, Тай Сміт волонтер від Корпусу Миру у Великогаївській ОТГ. «Молодіжний працівник в ОТГ» це комплексна програма. Представниками цієї пограми на даний час є Гуля Степан, Палчинська Уляна,  Королюк Оксана,  Семирко Ірина та Кравчинюк Олександр.

«Молодіжний працівник»  реалізує програма ДОБРЕ, Міністерство молоді та спорту України, Програма розвитку ООН в Україні та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики. Мета нашої команди «Молодіжний працівник ОТГ»: сприяти збільшенню кількості молоді, яка бере участь для розвитку громади, посиленню її впливу на прийняття рішень і розв’язання проблем громади, та мотивуванню молоді використовувати свій потенціал на користь громади і зростати як місцеві лідери. Отож, ми розпочали свою роботу із зібрання статистичної інформації по кількості молоді в кожному населеному пункті нашої громади, інфраструктурі та провели дослідження по визначенню пріоритетів розвитку молоді у Великогаївській ОТГ. На тренінгу використовували вправи для роботи в команді, для висловлення думки молоді у «Вільному мікрофоні» та слухали виступи запрошених гостей.

Щиро дякуємо, що ви всі до нас завітали. Віримо, що ви провели час цікаво та з користю. Памятай: «Громада починається з тебе!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь