A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

110-річчя від Дня Народження Степана Бандери

Дата: 02.01.2019 11:18
Кількість переглядів: 895

1 січня 2019 року у  селі Козівка Великогаївської обєднаної територіальної громади відбувся урочистий мітинг-реквієм присвячений 110-річниці з Дня Народження провідника ОУН Степана Бандери.

Перед початком заходу голова Великогаївської громади Олег Кохман, голова Тернопільської районної ради Андрій Галайко, староста с. Козівка Тарас Дідик поклали корзину з квітами і запалили лампадки біля пам’ятника Степану Бандері, а діти поклали, виготовлену власноруч, гірлянду з гілля ялини та калини.   

 Традиційно в перший день нового року чисельна група жителів с. Козівка та Великогаївської громади збирається біля памятника непримиренного борця за незалежну Україну, слава про якого йде і до сьогодення. Розпочав дійство о. Василь Брегін, який відправив панахиду за упокій душі Степана Бандери та сотень загиблих борців за волю та незалежність України. В своєму слові він зауважив, що Степан народився в сім'ї греко-католицького священника.

   До вітального слова запросили голову Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олега Кохмана та голову Тернопільської районної ради Андрія Галайка.

   А. Галайко наголосив на важливості пам’ятати героїв та ніколи не забувати подвиги борців за волю та незалежність.

  О. Кохман подякував усім присутнім за те, що змогли знайти час та прийти і вшанувати наших героїв, також він висловив подяку всім депутатам, старостам, працівникам сільської ради, культури, освіти, медицини, які не пошкодували свого часу і прийшли вшанувати пам'ять Степана Бандери та борців за волю і незалежність України.

   Під час заходу звучали патріотичні пісні і вірші, у виконанні жителів Великогаївської громади.  На останок зі словами подяки виступив староста села Козівка Тарас Дідик, який подякував причетним до мітинг-реквієму.    Висловлюємо щиру подяку о. Василю Брегіну, старості с. Козівка Тарасу Дідику, фермеру та меценату Андрію Дідику, директору будинку культури Василю Боднарчуку, художньому керівнику Марії Потісі,  хору церкви Миколая Чудотворця, Михайлу Миколенку,  Наталії Круцько, Лесі Мазурчак, Діані Копит, Оксані Рій, Світлані Зеленій, Івану Ванчурі, Івану Шпаку, Устиму Франківу, Дмитру Жидачику, Христині Мудрій  та Дмитру Мурдзі за чудово проведений захід.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь