A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Підсумок футбольного 2018 року для ФК «Агрон» Великогаївсьтка ОТГ

Дата: 20.12.2018 08:26
Кількість переглядів: 1050

Ось і завершився футбольний сезон 2018 року у Великогаївській об’єднаній територіальній громаді. Хочеться сказати що він подарував багато приємних емоцій, адже команда  ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ вдруге поспіль стала чемпіоном Тернопільської області.  Це звісно не було би можливо без стабільного фінансування, яке цього року практично впало на плечі Юрія Березовського ПП «Агрон» та  Івана Чайківського ПАП «Агрпродсервіс», які в свою чергу доклали максимум зусиль, щоби команда мала все необхідне для хорошого результату в цьому, непростому, сезоні. Хочеться окремо подякувати нашим друзям «Карпатській джерельній» як водному партнеру ФК «Агрон», приватним підприємцям Віктору Стаднику та Володимиру Ориничу, за допомогу у будь-який час дня чи ночі, фірмі «Агроскоп»  за придбаний інвентар та екіпірування.  

    Висловлюємо щиру подяку всім уболівальникам, які на протязі року підтримували команду  на домашніх та виїзних матчах, не дивлячись на погоду, завжди знаходили час відвідати гру улюбленої команди. 

Дякуємо всім футболістам, що протягом сезону захищали кольори ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ, які своєю працею та натхненням привели команду до чемпіонства у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області 2018 року з футболу та до проміжного п’ятого місця чемпіонату України серед аматорських команд сезону 2018/2019р.р. 

  Цей рік можна вважати переломним для футбольного клубу «Агрон» адже 21 вересня 2018 року відбулася робоча зустріч керівників футбольного клубу «Агрон» Великогаївська об´єднана територіальна громада.  На ній були присутні президент клубу Березовський Ю.Р., почесні віце-президенти Кохман О.А. та Чайківський І.А., голова громадської організації ФК «Агрон» Зендран С.Б., заступник голови ГО «ФК «Агрон»» Гуля С. Р. та ревізор ГО ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ Салик М.С. Головним питанням порядку денного було розвиток футбольного клубу «Агрон» на найближчі 5 років. А саме вихід команди на професійний рівень але тільки по спортивному принципу. Створення єдиної вертикалі ветеранського, дорослого і дитячого футболу. Особлива увага приділятиметься розвитку дитячого футболу, адже без позитивних зрушень у цьому напрямку не можливий і розвиток основної команди. Перші напрацювання у цьому напрямку уже є – завдяки підтримці народного депутата України Тараса Юрика на території Великих Гаїв запрацювала перша в Україні соціально-спортивна школа «Реал» Мадрид. На черзі створення дитячо-юнацького футбольного клубу «Агрон» Великогаївська ОТГ.

    Завдяки нашим спонсорам 24 листопада 2018 року відбулося урочисте закриття футбольного сезону, на якому керівники клубу від щирого серця вітали переможців та нагородили кращих, на свою думку, гравців: Арсен Кривобедрий – найкращий гравець команди, Віктор Ковалик – кращий бомбардир за підсумками року, Ігор Вонс – найкращий бомбардир в чемпіонаті України серед аматорських команд, Андрій Пастернак та Роман Мельник – найкращі бомбардири в  чемпіонаті Тернопільської області, також нагородили всіх гравців команди грошовими винагородами.

   14 грудня 2018 року у приміщенні Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т. Г. Шевченка відбулося свято футболу під назвою «Найкращі 2018». Таким чином Тернопільська обласна федерація футболу вирішила вшанувати переможців та призерів сезону 2018 року у всіх лігах чемпіонату області з футболу. Серед запрошених гостей були віце-президент федерації футболу України Олег Собуцький та в минулому тренер збірної України та ФК «Дніпро» Мирон Маркевич. Голова федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик привітав усіх призерів та побажав іншим командам натхнення та не зневірятися у своїх силах, адже футбол це гра номер один у світі, а завдяки важкій праці – результати незабаром прийдуть.      Серед номінантів не обійшлося без представників нашого клубу. Так Ігор Вонс став кращим півзахисником чемпіонату, а  ФК «Агрон» отримав нагороду за найкраще висвітлення та популяризацію свого клубу, що стало приводом для радості, адже, вперше цього року, на стадіоні під час домашніх матчів проводився розіграш подарунків від наших партнерів ПП «Агрон», ПАП «Агропродсервіс», «Карпатської Джерельної» та федерації футболу Тернопільської області.

   Від імені жителів Великогаївської об’єднаної територіальної громади хочу надіслати найщиріші вітання Юрію Березовському (ПП «Агрон»), Івану Чайківському (ПАП «Агропродсервіс»), усім спонсорам та футболістам ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ з наступаючими святами - Новим Роком та Різдвом Христовим і побажати душевного спокою, радості та сімейного благополуччя, побільше позитиву у наступному році та виграти ще не один трофей на славу Великогаївської громади і футбольного клубу «Агрон» Великогаївська ОТГ.

З повагою,

голова Великогаївської

об’єднаної територіальної громади                                                       Олег Кохман 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь