A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Робоча зустріч із представниками сільськогосподарських товариств.

Дата: 29.11.2018 12:34
Кількість переглядів: 669

28 листопада 2018 року в Залі засіданнь Великогаївської сільської ради відбулася робоча нарада із представниками фермерських господарств та сільськогосподарських товариств, які здійснюють свою господарську діяльність на території Великогаївської об’єднаної територіальної громади під керівництвом голови  громади Олега Кохмана,.Голова сільської ради ознайомив присутніх із презентацією досягнень, які виконані на території  громади  за останні три роки для кожного населеного пункту. 

      Під час наради було обговорено ряд важливих питань, а саме: залучення сільськогосподарських товариств до розчищення комунальних доріг громади від опадів у вигляді снігу, сплати податків за 2018 рік та зевершення оформлення документів по землевпорядній документації.

Крім того, до відома сільгоспвиробників було доведено інформацію про те, що відповідно до наказу Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області від 22.09.2018 року № 19-3160/14-18-СГГ в комунальну власність Великогаївської сільської ради було передано земельні ділянки державної власності.

Починаючи з сьогоднішнього дня, кошти за використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які перебувають в користуванні та на яких здійснюють сільськогосподарську діяльність товариства, будуть надходити в бюджет сільської ради та спрямовуватись на розвиток громади.

 

Таблиця з переліком орендарів земельних ділянок поза межами населених пунктів на території Великогаївської об'єднаної територіальної громади

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь