A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ОГОЛОШЕННЯ «Про проведення конкурсу на вакантну посаду директора комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Товстолуг" Великогаївської сільської ради Тернопільської області»

Дата: 05.09.2018 16:48
Кількість переглядів: 2370

ОГОЛОШЕННЯ

«Про проведення конкурсу на вакантну посаду директора комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Товстолуг" Великогаївської сільської ради Тернопільської області»

Відділ освіти виконавчого комітету Великогаївської сільської ради відповідно до наказу від 05.09.2018 р. № 120-од «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Товстолуг" Великогаївської сільської ради Тернопільської області» повідомляє про оголошення конкурсу на посаду директора комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Товстолуг" Великогаївської сільської ради Тернопільської області, що знаходиться за адресою: 47742, Тернопільська область, Тернопільський район, с. Товстолуг, вул. Шевченка, 10Б

УВАГА!

31.08.2018 р. у ЄДРПОУ зареєстроване рішення сесії Великогаївської сільської ради від 23.08.2018 р. про реорганізацію комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Товстолуг» Великогаївської сільської ради Тернопільської області на заклад освіти «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО с. Товстолуг» Великогаївської сільської ради Тернопільської області, відповідні зміни у ЄДРПОУ будуть внесені з 02.11.2018 р.

Кваліфікаційні вимоги:

Посаду директора комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Товстолуг" Великогаївської сільської ради Тернопільської області може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Умови оплати праці:

Посадовий оклад директора закладу відповідає 15 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці. Передбачаються надбавка за вислугу років, надбавка за престижність праці, матеріальна допомога на оздоровлення.

Для участі у конкурсі до Відділу освіти виконавчого комітету Великогаївської сільської адреса: вул. Галицька, 47, с. Великі Гаї, Тернопільський р-н., Тернопільська обл., 47722 подаються такі документи:

- заяву про участь у конкурсі (Додаток 1);

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі;

- згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (Додаток 2).

Строк подання документів – з 06 вересня 2018 року до 25 вересня 2018 року, уповноважена за надання інформації, прийом документів, про конкурс – Копит Марія Ігорівна тел.. 49-03-83, електронна пошта: 40616842@mail.gov.ua.

Конкурсний відбір буде проведений у приміщенні Відділу освіти виконавчого комітету Великогаївської сільської за адресою: вул. Галицька, 47, с. Великі Гаї, Тернопільський р-н., Тернопільська обл., 47722 – 17 жовтня 2018 року.

Конкурсний відбір переможця проводиться у 3 етапи:

І етап – письмова тестова перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти.

ІІ етап – перевірка професійних компетентностей.

ІІІ етап – публічна та відкрита презентація перспективного плану розвитку комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Товстолуг" Великогаївської сільської ради Тернопільської області.

Перелік питань та форма перевірки знань, зразки ситуаційних завдань та критерії оцінювання тестувань і завдань знаходяться у Додатку 4.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь