Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Нарада по святкуванню у Великогаївській ОТГ 27-ої річниці Дня незалежності України

Дата: 10.08.2018 09:02
Кількість переглядів: 1933

На засіданні робочої групи обговорили хід підготовки до відзначення у Великогаївській об’єднаній територіальній громаді  27-ї річниці Дня незалежності України та Дня Державного Прапора України.

 

Фото без опису

10 серпня 2018 року під керівництвом голови Великогаївської об’єднаної територіальної громади  Олега Кохмана відбулося засідання робочої групи щодо організації підготовки та проведення святкових заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці Дня незалежності України в с. Грабовець.

Фото без описуФото без опису

В засіданні взяли участь заступник голови Кравчинюк Галина Іванівна, старости сіл, начальники відділів, завідувачі сільських клубів, представники молодіжної ради, депутати сільської ради, фермери сіл Грабовець і Білоскірка, духовенство, в тому числі отець-декан Василь Брегін та отець сіл Грабовець і Білоскірка о. Василь Деркач, інші члени робочої групи.

Фото без описуФото без опису

Олег Кохман наголосив на тому, що основною ідеєю заходів є консолідація суспільства навколо ідей державності та соборності України, виховання громадян у дусі патріотизму та поваги до своєї держави, гідного вшанування подвигу всіх борців за волю та незалежність держави у різні часи.

Членам робочої групи було запропоновано проект заходів з відзначення Дня незалежності, який озвучила заступник голови Кравчинюк Г.І.

Фото без опису

Всі члени робочої групи висловили свої думки та бачення щодо проведення заходів. Спілкування пройшло в злагодженій робочій обстановці.

Під час засідання робочої групи було вирішено 23 серпня цього року провести флешмоб, підняти Державний Прапор України та провести турнір з міні-футболу серед команд Великогаївської об’єднаної територіальної громади, а 24 серпня провести урочистості з нагоди 27-ї річниці Дня незалежності України, спортивні турніри, розважальні заходи для дітей та молоді, конкурс на кращу  вишиванку, святковий концерт та живу музику. 

Фото без опису

План святкування Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці Дня незалежності України в с. Грабовець (погодинно) буде опублікований додатково. 

Запрошуємо всіх жителів та гостей громади прийти і взяти участь у святкуванні «Дня Незалежності України 2018» у Великогаївській громаді.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь