A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта Великогаївської сільської ради - проекту рішення "Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Великогаївській сільській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних

Дата: 09.08.2018 16:53
Кількість переглядів: 908

Повідомлення про оприлюднення проекту

 регуляторного акта Великогаївської сільської ради 

    Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Великогаївська сільська рада оприлюднює проект рішення "Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Великогаївській сільській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства".

    З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно (з 8:15 до 17:30, перерва на обід з 13:00 до 14:00, крім вихідних) у Великогаївській сільській раді за адресою с. Великі Гаї, вул. Галицька, 47 Тернопільського району Тернопільської області, а також на даному веб-сайті Великогаївської сільської ради.

   Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до даного проекту рішення Великогаївської сільської ради прийматимуться до 11 вересня 2018 року включно.

 

Зміст проекту: 

     Проект рішення Великогаївської сільської ради "Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Великогаївській сільській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства".

Адреса розробника: 

      Великогаївська сільська рада, вул. Галицька, 47, с. Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області, тел.(0352) 49-02-80;  https://velykogaivska-gromada.gov.ua/


Спосіб оприлюднення: 

     Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу  відповідно до вищевказаного проекту рішення можна ознайомитись в приміщенні сільської ради та на офіційному веб-сайті Великогаївської сільської ради (https://velykogaivska-gromada.gov.ua/).

 
Строк приймання зауважень та пропозицій:

    Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду до 11 вересня 2018 року включно з моменту оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу

Спосіб надання зауважень та пропозицій:

    Письмово.


Перелік документів для ознайомлення:

  1. Проект рішення Великогаївської сільської ради "Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Великогаївській сільській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства".

    2. Аналіз регуляторного впливу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь