A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта Великогаївської сільської ради - проекту рішення "Про затвердження Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів одноразового внеску в економічний та соціальний роз

Дата: 08.08.2018 16:39
Кількість переглядів: 897

Повідомлення про оприлюднення проекту

 регуляторного акта Великогаївської сільської ради

 

    Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів,Великогаївська сільська рада оприлюднює проект рішення "Про затвердження Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів одноразового внеску в економічний та соціальний розвиток населених пунктів  Великогаївської сільської ради при зміні цільового  призначення земельних ділянок, що розташовані на території Великогаївської сільської ради".

    З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно ( з 8:15 до 17:30, перерва на обід з 13:00 до 14:00, крім вихідних) у Великогаївській сільській раді за адресою с. Великі Гаї, вул. Галицька, 47 Тернопільського району Тернопільської області, а також на даному веб-сайті Великогаївської сільської ради.

   Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до даного проекту рішення Великогаївської сільської ради прийматимуться до 10 вересня 2018 року включно.

Зміст проекту: 

     Проект рішення Великогаївської сільської ради "Про затвердження Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів одноразового внеску в економічний та соціальний розвиток населених пунктів  Великогаївської сільської ради при зміні цільового  призначення земельних ділянок, що розташовані на території Великогаївської сільської ради".


Адреса розробника: 

      Великогаївська сільська рада, вул. Галицька, 47, с. Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області, тел.(0352) 49-02-80;  https://velykogaivska-gromada.gov.ua/


Спосіб оприлюднення: 

     Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу  відповідно до вищевказаного проекту рішення можна ознайомитись в приміщенні сільської ради та на офіційному веб-сайті Великогаївської сільської ради (https://velykogaivska-gromada.gov.ua/).

 
Строк приймання зауважень та пропозицій:

    Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду до 10 вересня 2018 року включно з моменту оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу

Спосіб надання зауважень та пропозицій:

    Письмово.


Перелік документів для ознайомлення:

  1. Проект рішення Великогаївської сільської ради "Про затвердження Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів одноразового внеску в економічний та соціальний розвиток населених пунктів  Великогаївської сільської ради при зміні цільового  призначення земельних ділянок, що розташовані на території Великогаївської сільської ради".

    2. Аналіз регуляторного впливу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь