A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Службова нарада 16 липня

Дата: 19.07.2018 09:51
Кількість переглядів: 665

16 липня головою Великогаївської ОТГ була проведена службова нарада із старостами сіл громади та керівниками структурних підрозділів сільської ради. У даному заході також взяв участь дільничний офіцер поліції Тернопільського районного відділення поліції ТВП ГУНП в Тернопільській області Василь Базар.

            Учасниками наради було обговорено поточний стан справ по об’єднаній громаді, прозвітовано про роботу, виконану у попередньому тижні та оголошено плани на тиждень поточний.

            Зокрема, вирішено спільними силами сільської ради, місцевих аграріїв та жителів села провести ремонтні роботи в школі села Прошова, а також вирішити питання водопостачання школи в селі Скоморохи. Також відділу освіти дано доручення проаналізувати стан вивозу рідких побутових відходів із навчальних закладів.

            Окремо було розглянуто питання стану дотримання на території сіл громади норм законності та правопорядку, про що доповів дільничний офіцер поліції Тернопільського районного відділення поліції ТВП ГУНП в Тернопільській області Василь Базар. Василь Зеновійович повідомив, що силами місцевого відділення поліції ведеться постійна робота щодо забезпечення правопорядку та законності на території ОТГ, на порушників правил благоустрою та правопорядку складаються адміністративні протоколи, які в подальшому направляються на розгляд уповноважених органів; здійснюються інші заходи відповідно до компетенції органів національної поліції. Однак, як зазначив дільничний офіцер поліції, через кадровий дефіцит у районному відділенні не завжди вдається бути на території ОТГ.

     Учасниками наради вирішено, реагуючи на численні звернення громадян, просити начальника районного відділення поліції Віктора Волощука посилити патрулювання населених пунктів Великогаївської сільської ради у нічний та вечірній час силами Тернопільського районного відділення поліції ТВП ГУНП в Тернопільській області; особливу увагу звернути на перевірку фактів розпивання спиртних напоїв у громадських місцях – зупинках автотранспорту, територіях вулиць, магазинів та закладів культури.

                                                Підготував Михайло Лисиканич. Фото Галини Кравчинюк

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь