A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

"Служба зайнятості – надійний партнер громад ..."

Дата: 25.07.2018 09:26
Кількість переглядів: 1008

  Фото без опису Під таким гаслом 23 липня цього року  відбулася зустріч Голови Великогаївської громади Олега Кохмана з директором Тернопільського міськрайонного   центру зайнятості Анатолієм Куриляком,  начальником відділу активного підприємництва Ігорем Кондирою та фахівцем з питань зайнятості Оксаною  Гордійчук. На зустріч також були запрошені  начальники відділів Велиикогаївської сільської ради, директор КП «Громада-сервіс»  та суб’єкти господарювання – безпосередні роботодавці.

   Фото без опису Анатолій Куриляк проінформував присутніх щодо послуг, які надає Тернопільський міськрайонний центр зайнятості, зокрема, що стосується    отримання працівниками-кухарями кваліфікаційних посвідчень для  можливості надавати послуг з харчування  дітей в  навчальних закладах.

   Фото без опису Олег Кохман підтримав пропозицію щодо створення віддаленого робочого місця для працівника Тернопільського міськрайонного центру зайнятості в Великогаївській громаді та запевнив про  можливість надання  службового приміщення  та комп’ютерної техніки для створення комфортних умов праці та надання якісних послуг жителям громади.

 Фото без описуФото без опису   Також,  під час зустрічі було  погоджено план-графік  виїзних  заходів Тернопільського міськрайонного центру зайнятості на ІІ півріччя 2018 року на території сіл Великогаївської громади. Фахівцями центру зайнятості було надано презентаційні матеріали,  а також перелік вакансій для ознайомлення та висвітлення на сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь