A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Робочий візит в місто Шумськ

Дата: 18.05.2018 11:18
Кількість переглядів: 1114

         Фото без опису  15 травня представниками Великогаївської сільської ради була здійснена робоча поїздка до міста Шумськ Тернопільської області. Метою відрядження стала необхідність ознайомлення із роботою Центру надання адміністративних послуг Шумської міської ради, який вже більше півтори року успішно працює та на рівні об’єднаних територіальних громад  пропагує передовий досвід у сфері надання адмінпослуг. Причиною робочого візиту є потреба у вивченні організації роботи ЦНАПів у зв’язку із відкритям в скорому часі такого ж закладу у Великогаївській ОТГ. Фото без описуФото без опису

              У робочій поїздці взяли участь секретар сільради Ірина Скочеляс, староста сіл Дичків та Красівка Наталія Баньковська, староста сіл Скоморохи, Смолянка, Прошова, Теофілівка Ігор Прус, начальник юридичного відділу Михайло Лисиканич, державний реєстратор Ольга Брусь, спеціалісти І категорії загального відділу: Володимир Лагошняк, Олександра Мар’яш, Ірина Римар, Ірина Салабай, інспектор військово-облікового столу Галина Левчик та діловод Олена Радецька.

            Фото без описуФото без опису   

Шумський міський голова Володимир Плетюк зустрів делегатів Великогаївської ОТГ  та провів їх до місцевого ЦНАПу, де новоприбулих гостей вже чекала начальник даної установи Людмила Мельничук. Людмила Сергіївна розповіла про історію відкриття закладу, порядок його роботи, довела до відома присутніх основні норми положення та регламенту Центру, його штатний розпис, поділилася особистим досвідом у сфері керівництва даною установою, відповіла на задані запитання. Делегати мали можливість ознайомитися із переліком адміністративних послуг, що надаються у ЦНАПі, поспілкуватися із іншими працівниками установи, побачити вочевидь надання окремих адмінпослуг, оглянути приміщення та обладнання Центру. Так, одною із найважливіших послуг, що надається ЦНАПом Шумської міської ради є видача паспортів, в тому числі закордонних. Загалом Центром надається біля двохсот послуг і даний перелік міська рада планує розширювати.

                Цього ж дня учасники робочої поїздки повернулися до власної сільської ради, щоб отриманими у відрядженні знаннями та перейнятим досвідом поділитися у Великогаївській громаді.

Підготував Михайло Лисиканич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь