A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Дата: 16.04.2018 10:21
Кількість переглядів: 877

    Виконком Великогаївської сільської ради повторно просить усіх жителів об’єднаної територіальної громади до 23 квітня 2018 року провести роботи по благоустрою власних присадибних та інших земельних ділянок та прилеглих до них територій, а саме: вжити заходів щодо звільнення земель комунальної власності від складованих на них власних будівельних матеріалів, деревини, іншого сміття, ліквідувати стихійні сміттєзвалища на територіях, прилеглих до згаданих земельних ділянок, а також укласти із виконавцями послуг по вивозу побутових відходів (в селі Великі Гаї – із ДПФ «Альтфатер-Тернопіль», в інших селах ОТГ – із ПП «Екотерн») договори про надання даних послуг.

   Доводимо до загального відома, що за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, а також правил благоустрою територій населених пунктів статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення встановлено відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 грн. до 1360 грн.) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 грн. до 1700 грн.).

   У випадку невиконання даних вказівок до 23 квітня 2018 року, працівниками поліції та уповноваженими особами сільської ради щодо винних у вказаних правопорушеннях осіб будуть складені відповідні адмінпротоколи.

   У разі виявлення фактів порушення правил благоустрою Великогаївської сільської ради конкретними особами, просимо у письмовій формі повідомляти про вказані випадки правоохоронні органи та сільську раду.

Сільський голова О. А. Кохман


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь