A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Всеукраїнський форум, присвячений сільському/зеленому туризму

Дата: 26.04.2017 15:58
Кількість переглядів: 757

Фото без опису21-22 квітня 2017 року в місті Вінниця за підтримки посольства Фінляндії в Україні відбувся Всеукраїнський форум присвячений сільському/зеленому туризму.

Основною темою заходу було обговорення міжсекторних моделей співпраці в громадах, формування агротуристичних кластерів, використання місцевого культурного, природного та соціального потенціалу громад для розвитку туристичної галузі.

Учасниками  Форуму є люди зацікавлені в розвитку зеленого/сільського туризму в своїх громадах та загалом в Україні: власники агро-садиб, активісти із малих громад, члени організацій з розвитку сільського туризму,члени фондів громад, працівники профільних державних відомств та установ (працівники заповідників, музеїв, органів виконавчої влади та самоврядування центрального і місцевого рівнів), сільські працівники культури і митці, представники туристичних фірм, ЗМІ та обєднаних територіальних громад. Великогаївську ОТГ на форумі представляла Галина Кравчинюк – начальник відділу земельних відносин.Фото без опису

Під час заходу учасники представили власний досвід розвитку зеленого туризму  у своїх регіонах. Відбулось активне обговорення питань щодо залучення ресурсів для розвитку сільських територій шляхом надання бюджетної підтримки з боку Мінагрополітки України через Укрдержфонд, використання потенціалу громад для комплексного розвитку туризму, налагодження ефективної співпраці із ЗМІ. Алла Стрижевус поділилась досвідом ініціативи «Неймовірні села України», Володимир Косенко  презентував  проект «Ордовська слобода», а  Ірина Новосільська розповіла історію успіху  «Центр спадщини Вигодської вузькоколійки». Фото без опису

Також, Ярослав Геращенко  розкрив основні аспекти  проекту «Image Mapping» та  можливості його впровадження в окремих сільських громадах, шляхом  створення "Іміджевих карт" - маршрутів, що підкреслюють  унікальність та глибину сільської місцевості. Даний проект посилює привабливість сільського туризму в громадах, що розвивають його, а головне обєднує навколо себе людей різного віку і   соціального статусу.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь