A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Робоча нарада по футболу

Дата: 16.03.2018 15:49
Кількість переглядів: 1009

15 березня 2018 року відбулась робоча нарада під керівництвом голови Великогаївської сільської ради Олега Кохмана  з старостами сіл громади: Юрієм Присяжним, Миколою Дорошем, Надією Салабай, Ігорем Прусом, начальником відділу культури, молоді і спорту Степаном Гулею, головою ГО ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ  Сергієм Зендраном та  представниками футбольних команд громади, де були підведені підсумки футбольного сезону 2017 року та озвучені плани на 2018 рік.

Фото без опису

На нараду був запрошений голова Тернопільської районної федерації футболу Сергій Лісовий, який розповім умови проведення нового чемпіонату району з футболу 2018 року. На завершення, Сергій Євгенович привітав футбольні колективи з зайнятими призовими місцями в 2017 році та нагородив їх цінними подарунками.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В кінцевому результаті дійшли спільної думки, що громаду представлятимуть шість команд сіл: Великі Гаї, Товстолуг, Дичків, Білоскірка, Баворів і Прошова та новостворена команда «Юніор» Товстолуг-2. Всім представникам команд було доведено, що потрібно більше награвати своїх хлопців з громади.

Фото без опису

Сільською радою в кінці сезону буде повідомлено, що в команді, в якій найбільше гратиме  молоді з сіл нашої громади буде нагороджено цінним подарунком від сільської ради. Також було піднято питання перенесення матчів на пізнішу годину, однак це питання буде спільно розглядатися на чергових зборах Тернопільської районної федерації футболу, які відбудуться 20 березня в приміщенні Тернопільської ТРДА о 17:00, куди і запрошуються усі представники команд.

Фото без опису

На завершення робочої наради Олег Кохман подякувам усім представникам команд та всім футбольним колективам за  особистий внесок у популяризацію здорового способу життя Великогаївської об’єднаної територіальної громади та гідне представлення команд в чемпіонаті Тернопільського району з футболу в 2017 році.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь