A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Виїзний прийом громадян у селах Грабовець та Баворів Великогаївської об’єднаної територіальної громади

Дата: 13.02.2017 15:42
Кількість переглядів: 903

З метою поінформованості громадян з питань пенсійного забезпечення 10 лютого начальником Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області Тетяною Глух разом із головним спеціалістом відділу обслуговування громадян Людмилою Хміль та завідувачем сектору адміністрування і захисту інформаційно-аналітичних систем Мирославом Сопільняком, проведений виїзний прийом громадян у селах Грабовець та Баворів, що належать до Великогаївської об’єднаної територіальної громади.

Під час прийому жителі населених пунктів цікавилися низкою важливих питань, зокрема: призначенням, перерахунком пенсій, порядком виплати пенсій працюючим пенсіонерам, та змінами до законодавства, які набули чинності з 1 січня 2017 року.

У рамках виїзного прийому  керівник об’єднаного управління Тетяна Глух зустрілася із старостами сіл, а саме Миколою Дорошем у селі Грабовець та Надією Салабай у селі Баворів. Із старостами обговорила питання віддаленого робочого місця, розповіла про зміни та нововведення в роботі об’єднаного управління, ознайомила з метою і завданнями Стратегії  модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року, про впровадження сучасних інформаційних технологій.

Під час прийому спеціалісти наголосили на необхідності легалізації зайнятості найманих працівників та заробітної плати, від чого залежить розмір майбутньої пенсії. А для розширення знань з пенсійної тематики порекомендували селянам, особливо молоді, використовувати ресурси ВЕБ-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Також надали пропозиції сільським радам щодо популяризації послуг з використанням Skype-зв’язку, за допомогою якого зможуть отримувати фахові консультації з пенсійних питань.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь