A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Перший тур чемпіонату Тернопільської області з футболу

Дата: 03.05.2017 15:22
Кількість переглядів: 900

30 квітня 2017 року відбувся перший тур чемпіонату Тернопільської області з футболу. Наша команда «Агрон-ОТГ» Великі Гаї свій перший поєдинок зіграла на виїзді в смт Козава з місцевою командою.

З перших хвилин наші хлопці взялись до великого натиску на ворота суперників і вже на 15-й хвилині матчу Ігор Кохман заробив пенальті, яке чітко реалізував капітан команди Роман Мельник. Під завісу першого тайму Олександр Паламар красивим ударом з гострого кута подвоїв рахунок.

З перших хвилин другого тайму наші хлопці знову взялись за штурм воріт Козови, після подачі кутового чітко пробив у кут воріт Роман Мельник, який відзначився у даному матчі дублем. Довго такий рахунок не затримався, на заміну вийшли свіжі гравці: Іван Бачинський і Дмитро Русанюк. Четвертий гол можна записати на двох, так як Іван чітко пробив головою після подачі з флангу,  голкіпер відбив м’яч, після чого Дмитро уже в порожній кут добив у сітку воріт. Під завісу матчу п’ятий гол головою забив Ростислав Ціх. Гол престижу футболісти з Козови забили на останніх секундах матчу з одинадцятиметрової позначки. Отже, з розгромним рахунком наші хлопці перемогли в першому турі з чим ми їх вітаємо!

Нагадуємо, що в другому турі наша команда зіграє у Великих Гаях проти команди «Кристал» Чортків 10 травня 2017 року. Запрошуємо усіх прийти та підтримати свою команду.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь