A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Вітали працівників сільського господарства

Дата: 21.11.2017 14:26
Кількість переглядів: 922

Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями. Аграрний сектор отримав нове дихання, доступ до найбільш ефективних закордонних технологій і методів обробки землі. Це дозволило організувати агропромислову галузь, як одну з найбільш важливих стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але і активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.

19 листопада 2017 року в приміщенні сільського клубу села Грабовець Великогаївської об’єднаної територіальної громади  було людно. На святковий концерт до Дня сільського господарства прийшло багато небайдужих людей, хліборобів, механізаторів робітників своєї справи.

Від імені Великогаївської об’єднаної територіальної громади, винуватців торжества привітав сільський голова Олег Кохман та нагородив всіх керівників приватних та фермерських  підприємств цінними подарунками. Подякував керівникам та їх колективам за плідну працю, яку вони роблять повсякдень для блага нашої держави. Побажав їм міцного здоров’я, щастя, хорошої погоди та багатих врожаїв в наступному році.

По закінченню урочистостей відбувся святковий концерт за участі молоді села Грабовець. Дівочий ансамбль дівчат «Білоскірчанка» радував публіку своїми запальними піснями. Публіка палко підтримувала аматорів на сцені сільського клубу. За це висловлюємо щиру подяку завідуючим клубів Грабовець і Білоскірка Ользі Деревляні та Любов Маланчук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь