A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Освячення фігурки св. Апостола Юди Тадея у с. Великі Гаї

Дата: 04.07.2017 14:02
Кількість переглядів: 1330

Фото без описуСвятий Тадей – Апостол і Чудотворець, могутній потішитель у Бога, опікун у безнадійних і розпачливих обставинах життя. 


Сердечною і гарячою повинна бути наша набожність до святих Апостолів Господніх, тому що вони були першими нашими вчителями й провідниками Христової святої віри. В давніх віках учні Христові дійсно були оточені великою пошаною, але, як то звичайно буває, культ пошани тих могутніх вибранців Спасителя пішов у забуття, уступаючи місце  святим новіших часів, ближчим і більш зрозумілим для вірних різних поколінь. Особливо забуто святого Юду-Тадея, Апостола-Мученика, пам'ять якого Церква обходить 2 липня (19 червня за ст. стилем). 
Саме у цей день 02 липня 2017 року у с. Великі Гаї  на вул. Марусі Чурай та Б.Хмельницького  було освячено фігурку св. Апостола Юди Тадея. 
Освячення здійснювали о. Володимир Хома  парох церкви Пресвятого Серця Христового УГКЦ с. Великі Гаї  та о. Андрій Маліг настоятель УРК парафії Божого Милосердя  м. Тернопіль.  Подяку всім хто долучився до встановлення  фігури висловив голова Великогаївської  ОТГ Олег Андрійович Кохман. Фото без опису
Про Святого Юду-Тадея мало хто чув. Він був одним з 12 апостолів Ісуса Христа, та близьким Його родичем. Через своє ім’я – Юда, його часто ототожнювали з Юдою Іскаріотом, зрадником, Фото без описущо продав Ісуса Христа. Та зараз, все більше і більше християн молиться та просить про допомогу в Господа через його посередництво. 
Пам’ятаємо, що сам Ісус Христос з’явився св. Бригіді і доручив молитись до святого Тадея у всякому горі й біді. Цей великий святий, такий близький Ісусові, не залишає нікого, хто звертається до нього по допомогу в розпачі і вимолює ласки. 

«МИЛОСЕРДЯ, МИР І ЛЮБОВ НЕХАЙ ВАМ ПОМНОЖАТЬСЯ» - Соборне послання Юди Тадея.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь