A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Робоча нарада

Дата: 15.02.2017 13:43
Кількість переглядів: 980

14 лютого 2017 року відбулась робоча нарада з працівниками апарату сільської ради. Нараду проводив голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Андрійович Кохман.

В нараді взяв участь військовий комісар Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Микола Пилипович Бойко. Військовий комісар розповів присутнім про порядок відбору громадян на контрактну службу у Збройних силах України, грошове забезпечення військовослужбовців-контрактників, можливість та порядок вступу випускників шкіл у вищі військові навчальні заклади, порядок призову офіцерів на військову службу, наголосив, що відповідно до постанови КМУ №921 від 07.12.2016 р. усі військовозобов’язані та військовослужбовці (в т. ч. чоловіки віком від 18 до 60 років) зобов’язані повідомляти про зміну місця реєстрації свого місця проживання, через що повинні перед зміною реєстрації місця проживання з’являтися у військомати, нагадав про необхідність проведення наочної агітації громадян щодо їх вступу на контрактну службу, розклеювання агітматеріалів.

Начальники відділів апарату доповіли про наступне:

Карашівський Ярослав Миколайович, начальник відділу ЖКГ, транспорту та благоустрою проінформував усіх присутніх, що цього тижня погодні умови стабілізувалися, надзвичайних ситуацій не виникало. На автомобільних дорогах Великогаївської ОТГ залишилися купи піску, які потрібно використовувати раціонально, підсипати підйоми та спуски.

Скочеляс Ірина Олегівна, секретар сільської ради повідомила про необхідність  затвердження номенклатури справ, вчасного надання проміжних відповідів на звернення громадян.

Лисиканич Михайло Васильович, начальник юридичного відділу доручив старостам надати інформацію про площі ФАПів, яка  потрібна по наступних селах: Білоскірка, Грабовець, Козівка, Застінка, Товстолуг, Дичків, а також надати відповідь на запит Тернопільського міськрайонного суду по селі Козівка та інформацію по судовій справі по Товстолузі.

Кравчинюк Галина Іванівна, начальник відділу земельних відносин, містобудування, архітектури, та комунальної власності повідомила старост про надання інформації, місцезнаходження та площі смітників на території сіл ОТГ, правовстановлюючих документів (в т. ч. інвентарних справ) на об’єкти комунальної власності у підпорядкованих селах (землю і майно), інформацію по деградованих землях (площа, місцезнаходження) по кожному селу (у разі наявності таких) з метою виконання державної програми по їх залісненню, надання списків платників земельного податку у 2017 році (хто ще не надав).

Дишкант Мирослав Васильович, начальник відділу освіти, Копит Ігор Михайлович, головний бухгалтер відділу освіти повідомили про проблемну ситуацію із закупівлею природного газу: відміну процедури відкритих торгів через невідповідність кваліфікаційним критеріям учасників закупівлі та оголошення процедури закупівлі природного газу в одного учасника.

Бойко Наталія Володимирівна, начальник відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку, головний бухгалтер повідомила про потребу подання показників за використані у поточному місяці електроенергію та природний газ.

Бондзюх Петро Петрович, заступник Великогаївського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради проінформував про кошти, які були передані ТРМО. Керівництво ТРТМО повідомило, що їм ще не вистачає 300 тис. грн. на зарплату медпрацівникам. Запланована зустріч із керівництвом ТРТМО, на якій будуть вирішені дані питання.

На завершення наради Кохман Олег Андрійович доручив старостам підготувати інформацію про роботу клубів та бібліотек у минулому та поточному році, бо на виконкомі завідувачі клубів будуть звітувати про свою роботу.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь