Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Бажаючим служити за контрактом, Великогаївська рада видасть 15 тисяч гривень

Дата: 16.09.2016 13:16
Кількість переглядів: 883

Фото без опису

9 вересня у Великогаївській раді відбулось засідання сесії сьомого скликання. Голова громади, разом із депутатським корпусом, розглянули чимало питань. Зокрема, медицини, освіти, військових. Щодо останніх винесли кілька змін.

Заслухавши інформацію головного спеціаліста-юрисконсульта юридичного відділу Великогаївської сільської ради Лисиканича М.В. , враховуючи пропозиції депутатів сільської ради, керуючись ст.26 Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Великогаївська сільська рада вирішила:

 

1. Внести наступні доповнення до Програми соціального захисту окремих категорій населення на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Великогаївської сільської ради № 18 від 30.12.2015 року:

1.1. Доповнити пункт 2 «Соціальний захист окремих категорій населення» розділу ІІІ «Основні положення програми» підпунктом 2.7., який викласти у такій редакції: «Виділення коштів із сільського бюджету на закупівлю твердого палива для учасників антитерористичної операції в сумі 3000 (три тисячі) гривень на одного учасника АТО (за заявою останнього)».

1.2.Доповнити пункт 2 «Соціальний захист окремих категорій населення» розділу ІІІ «Основні положення програми» підпунктом 2.8. який викласти у такій редакції:

«Надання разової фінансової допомоги особам, які вступили на контрактну службу до Збройних сил України в сумі 15000 (п'ятнадцять тисяч) гривень».

  1. 2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь