A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У суботу, 5 листопада, у перерві матчу Першої ліги ФК "Тернопіль" – "Черкаський Дніпро" Тернопільська обласна федерація футболу провела нагородження переможців та призерів чемпіонату області 2016 року.

Дата: 07.11.2016 12:20
Кількість переглядів: 1085

Фото без описуФото без описуНагородження проводив голова ТОФФ В. М. Мариновський та виконавчий директор О. Д. Мамус. Були присутні члени виконкому ТОФФ та команди-призери минулого сезону.

 

Перше місце за підсумками чемпіонату 2016 року виборола команда "Нива" Теребовля, яка набрала 42 очки. ТОФФ висловлює подяку президенту теребовлянської "Ниви" С. Никерую за розуміння, підтримку та фінансування команди.

 

Друге місце у чемпіонаті Тернопільської області, набравши 38 очок, завоювала команда "Агрон ОТГ" з с. Великі Гаї Тернопільського району. Обласна федерація футболу вдячна президенту клубу Ю. Березовському та голові ОТГ О. Кохману.

 

Бронзовим призером обласної першості стала команда "ДСО-Поділля" з Тернопільського району, яка набрала 32 очки. ТОФФ вдячна за підтримку почесному президенту команди О. Похилому.

 

Також Тернопільська обласна федерація футболу висловлює вдячність усім командам, які брали участь у чемпіонаті Тернопільської області 2016 року, а також їхнім керівникам.

 

Команди-призери чемпіонату Тернопільської області були нагороджені кубками, медалями, грамотами ТОФФ, а також отримали комплекти ігрової форми та м'ячів. Індивідуальними нагородами були визначені кращі у номінаціях:

 

Кращий бомбардир – Гатала Ігор ("Агрон ОТГ", 8 голів)

 

Кращий нападник – Сорочан Юрій (ФК "Козова")

 

Кращий воротар – Механів Максим ("Агрон ОТГ")

 

Кращий захисник – Ковалик Віктор ("Нива" Теребовля)

 

Кращий гравець – Мороз Тарас ("Нива" Теребовля)

 

Кращий тренер – Козак Назар ("Нива" Теребовля)

 

Найстарший гравець – Войцехівський Роман ("Дністер" Заліщики)

 

Кращий вболівальник – Рацин Петро ("Дністер" Заліщики)

 

Тернопільська обласна федерація футболу щиро вірить, що з розвитком децентралізації і створення територіальних громад на території Тернопільської області в наступному сезоні чемпіонату області прийме участь більше команд. Віримо, що голови громан будуть ближчими до народу та будуть представляти свої команди у обласній першості.

 

Бажаємо усім футболістам і їхнім родинам миру, міцного здоров'я, добробуту та благополуччя. Запрошуємо взяти участь у Тернопільській футзальній лізі, яка стартує уже 12 листопада.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь