A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Виїзна службова нарада на території Грабовецього старостинського округу

Дата: 23.05.2017 11:46
Кількість переглядів: 834

Фото без опису22 травня 2017 року відбулася чергова виїзна нарада керівників структурних підрозділів сільської ради та старост сіл Великогаївської об’єднаної територіальної громади. На цей раз делегація вирушила до Грабовецького старостинського округу.

                Насамперед члени наради відвідали офіс грабовецького старости Миколи Дороша, який разом із спеціалістом загального відділу Іриною Салабай зустріли делегатів. Сам офіс старости розташований у будівлі колишнього палацу, що у минулому столітті належав місцевому поміщику. Панська будівля, або як кажуть жителі села «палаци» була збудована у 1891 році для польського поміщика Грабовського. Після 1920 року будинок як і всі навколишні землі належали польській Академії наук. За комуністичної влади приміщення використовувалось під колгоспну контору, згодом – школу, з 1991-го по 2015-й рік тут розташовувалася Грабовецька сільська рада, а з моменту утворення об’єднаної громади в будівлі розміщений офіс місцевого старости. Враховуючи те, що більша частина приміщення палацу не експлуатується, сільська рада планує після ремонту використати його для проведення різноманітних культурних заходів. Фото без опису

                Після офісу старости делегати відвідали розташований поруч Грабовецький навчально-виховний комплекс. Поважних гостей зустрів директор даного закладу Ярослав Решетуха. Ярослав Дмитрович розповів присутнім про історію школи, її сьогодення, поточні проблеми і досягнення, показав делегатам шкільне господарство.

                Фото без описуЗгодом усі вирушили у сусіднє село Білоскірка, яке також входить до Грабовецького старостинського округу. Тут було відвідано місцеву початкову школу-садок. На порозі школи делегатів привітала директор Ольга Тичинська, яка розповіла присутнім про заклад, який вона очолює та провела їх приміщеннями школи. Наразі основною проблемою тут є підлога, яка у багатьох місцях просіла, а тому потребує ремонту. Сільський голова доручив відділу освіти напрацювати питання щодо вирішення даної проблеми.

               Фото без опису Крім того, у Білоскірці було відвідано місцевий клуб та бібліотеку. Загалом стан даних будівель добротний, однак тут немає опалення, через що неможливо повноцінно експлуатувати вказані заклади у холодну пору року. Сільським головою було вручено завідувачу клубу села Білоскірка ноутбук для використання у роботі.

                Останнім місцем зупинки делегатів був клуб в селі Грабовець. Тут присутні застали репетицію дитячого танцювального ансамблю. Як і в Білоскірці, завідувачу місцевого клубу сільський голова вручив ноутбук та подякував за сумлінну працю, після чого провів нараду з керівниками структурних підрозділів сільської ради та старостами сіл Великогаївської об’єднаної територіальної громади.

                Насамкінець старостам з Баворова, Грабівця, Скороморох та Дичкова були вручені новопридбані газонокосарки, а у Козівку (де немає футбольного поля) поїхала нова мотокоса.

                                                                              Підготував Михайло Лисиканич. Фото Галини Кравчинюк

 

 

               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь