A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Cемінар в рамках проекту «Ефективний розвиток об’єднаних громад» визначено написання стратегічних планів розвитку громад.

Дата: 16.12.2016 11:31
Кількість переглядів: 718

13-14 грудня Громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» спільно з Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України зібрала у Тернополі представників трьох об’єднаних громад: Великогаївської, Новосільської сільських та Шумської міської громад. Темою семінару в рамках проекту «Ефективний розвиток об’єднаних громад» визначено написання стратегічних планів розвитку громад. 
Під час заходу, спільно з експертами обговорено кілька важливих тем зі сфери стратегічного планування, зокрема: про бюджетну децентралізацію та її наслідки для об’єднаних громад, міжнародний досвід в сфері стратегічного планування, співпраця між громадами в межах України і за її межами,а також основні аспекти стратегічного планування. 
Крім того, представники громад мали нагоду поспілкуватись через скайп та отримати практичні рекомендації щодо написання стратегій розвитку своїх громад від радника, експерта з розвитку проектів Польської республіки Сташека Авазік. Пактичним досвідом щодо залучення міжнародних грандів поділився радник з міжнародного співробітництва голови Донецької військово-цивільної адміністрації Руслан Кулик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь