A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Виїзна службова нарада на території Товстолузького старостинського округу

Дата: 21.06.2017 11:08
Кількість переглядів: 821

Фото без опису 19 червня 2017 року відбулася чергова виїзна службова нарада старост та керівників структурних підрозділів сільської ради. Цього разу делегати вирушили на територію Товстолузького старостинського округу. 

Фото без опису            Спочатку члени наради вирушили в село Застінка. Тут  вони відвідали місцевий фельдшерсько-акушерський пункт. На порозі закладу делегатів очікували завідувач ФАПу Марія Кухарська та санітар Валентина Олексій. Працівники медпункту розповіли присутнім про роботу закладу та його проблеми. Так, основними ж проблемами тут є відсутність водо забезпечення та санвузла. Сільський голова Олег Кохман привітав правцівників ФАПу із  днем медичного працівника та вручив їм солодкий подарунок.Фото без опису            Згодом члени наради вирушили до клубу села Застінка. Завідувач клубу Галина Сірант розповіла про роботу очолюваного нею закладу, його перспективні та поточні плани; про те ж розповіла завідувач бібліотеки Вікторія Галечик. Головною проблемою згаданих закладів (які розташовані в одному приміщенні) є відсутність опалення, санвузла та енергозберігаючих вікон. Фото без опису            В селі Товстолуг, де зараз сільською радою активно проводиться ремонт дороги, першою відвідали місцеву загальноосвітню школу. Делегатами було проведено зустріч з колективом школи. Директор закладу Оксана Поврознік повідомила, що станом на даний час у школі навчається 123 учнів, а з наступного року тут навчатиметься десь 150 дітей. Сам заклад розрахований на 350 учнів; у школі працює 38 педагогів та техпрацівників. У наступному році школа святкуватиме 50-річний ювілей. Зараз заклад потребує ремонту даху та приміщення їдальні, заміни кількох дверей та класних дошок. Члени наради  оглянули приміщення школи.

            До школи підійшов також депутат Тернопільської обласної ради від Великогаївської ОТГ Юрій Березовський, який приєднався до членів наради. Юрій Романович закликав усіх присутніх, а саме старост активніше працювати у напрямку наповнення бюджету ОТГ, а особливу увагу звернути на податкову дисципліну сільськогосподарських виробників у кожному селі.

            У другому корпусі школи розташована початкова школа та дитячий садок «Барвінок». У садку ремонту потребує запасний вихід та майданчик зі сходами. Завідувач закладу Лілія Дурай розповіла про поточну роботу та провела делегатів приміщеннями ДНЗ.

            У клубі села Товстолуг ремонту потребує сценічне освітлення, перехід на сцену, заміни потребують двері на другому поверсі клубу. Галина Депутат розповіла присутнім про роботу закладу. В бібліотеці члени наради оглянули приміщення закладу, стеля якого потребує ремонту; завідувач Ольга Сопільник доповіла про роботу бібліотеки. Фото без опису

           Насамкінець керівники структурних підрозділів та старости Великогаївської ОТГ відвідали фельдшерсько-акушерський пункт села Товстолуг. До слова, приміщення ФАПу перебуває у відмінному стані, оскільки тільки у лютому 2017 року відбулося його урочисте відкриття. Завідувач ФАПу Інна Малецька похвалилася досягненнями у роботі, розповіла про стан речей у підпорядкованому їй закладі. Сільський голова Олег Кохман привітав Інну Сергіївну із днем медичного працівника, що мав місце в неділю та вручив подарунок.

            Після обходу комунальних закладів в офісі старости села Товстолуг було підбито підсумки виїзної наради та оголошено плани на поточний тиждень.

                                   Підготував Михайло Лисиканич. Фото Степана Гулі.

              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь