A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення виконкому Великогаївської сільської ради «Про встановлення тарифів на послуги з з утримання будинків та прибудинкової території для Комунального підприємства «Великогаївський сількомунгосп»

Дата: 08.09.2017 10:53
Кількість переглядів: 789

 Виконавчий комітет Великогаївської сільської ради відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2013 р. № 1160-ІV, з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Великогаївської сільської ради «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкової території для Комунального підприємства «Великогаївський сількомунгосп»:

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

 

Про встановлення тарифів на послуги

з утримання будинків і споруд та прибудинкової території

для Комунального підприємства

 «Великогаївський сількомунгосп»

 

 

Відповідно до пп.2, п.«а» ч.1, ст.28, 40, ч.1,2 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.2 ст.14, ст.31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. №869, у зв’язку зі зміною вартості складових на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території (заробітна плата, енергоносії та інше), з метою приведення тарифів у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, на підставі заяви Комунального підприємства «Великогаївський сількомунгосп» (далі КП «Великогаївський сількомунгосп»), виконавчий комітет Великогаївської сільської ради

 

 ВИРІШИВ:

 

 1. Встановити для Комунального підприємства «Великогаївський сількомунгосп», з урахуванням економічного обґрунтування тарифів і забезпечення прибуткової роботи підприємства, тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території в розрахунку на 1 квадратний метр в розмірі 2,32 (дві гривні тридцять дві копійки) грн..

2. КП «Великогаївський сількомунгосп» спільно з відділом Відділом житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Великогаївської сільської ради (Гордій В. С.) здійснювати відстеження результатів цього рішення.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Великогаївської сільської ради  №27 від 26 березня 2015 року "Про затвердження тарифів на послуги з обслуговування будинків, споруд та прибудинкових територій".

4. Комісії з розгляду питань, пов'язаних із встановленням тарифів на житлово-комунальні послуги розмістити дане рішення на веб-сайті сільської ради та в газеті «Подільське слово».

5. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту приймаються в письмовому вигляді протягом двадцяти календарних днів з дня оприлюднення регуляторного акту на офіційному сайті Великогаївської сільської ради за адресою: вул. Галицька, 50, с. Великі Гаї, Тернопільського району Тернопільської області, 47722.

 

Додаткова інформація за телефоном: (0352) 49-02-50.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь