A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зустріч із підприємцями села Великі Гаї

Дата: 13.07.2017 10:52
Кількість переглядів: 877

             Фото без опису11 липня 2017 року у клубі села Великі Гаї відбулася зустріч керівництва Великогаївської сільської ради із підприємцями села Великі Гаї.

            Від сільської ради у зустрічі взяли участь сільський голова Олег Кохман, секретар ради Ірина Скочеляс, начальник відділу земельних відносин, містобудування, архітектури та комунальної власності Галина Кравчинюк, начальник юридичного відділу Михайло Лисиканич та інспектор з питань наповнення бюджету Володимир Чубатий.

            Перед присутніми виступив Олег Кохман, який подякував підприємцям за те, що знайшли час та прийшли на зустріч, розповів про плани сільської ради по розбудові новоутвореної громади, наголосив на необхідності тіснішого співробітництва місцевої влади та бізнесу, довів до відома учасників заходу показники сільського бюджету, в т. ч. дефіцит, та передав слово інспектору з питань наповнення бюджету відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Володимиру Чубатому.

           Фото без опису Володимир Євгенович наголосив на необхідності дотримання всіма суб’єктами господарювання податкової дисципліни, недопущення тіньової зайнятості у сфері підприємницької діяльності, довів до відома присутніх, що сільською радою проведено детальний аналіз усіх надходжень до місцевого бюджету і таким чином отримано загальну картину по наповненню коштами сільської казни; повідомив, що за результатами даної роботи можна робити висновки щодо стану додержання податкового законодавства щодо чи не кожного суб’єкта господарювання на території об’єднаної громади.

         Фото без опису   Галина Кравчинюк довела до відома запрошених основні положення Стратегії розвитку Великогаївської об’єднаної громади на 2017 – 2022 рр., перелічила заходи, передбачені вказаною стратегію, повідомила про можливість участі підприємців у її реалізації, зокрема, у сфері розвитку туризму, кооперації, енергозбереження та в інших напрямках, та, відповідно, можливість у зв’язку із цим розширити сфери власного бізнесу, розповіла про участь сільської ради у всеукраїнських та міжнародних програмах та проектах (DOBRE, DESPRO та ін.) й попросила підприємців також долучатися до заходів, які проводяться в рамках названих програм, які, до слова, займаються також наданням освітніх послуг представникам бізнесу.

            Насамкінець, з метою забезпечення можливості зворотного зв’язку, усім запрошеним були роздані інформаційні листки із контактною інформацією сільської ради.

                                    Підготував Михайло Лисиканич. Фото Галини Кравчинюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь