A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Святковий концерт у Баворові

Дата: 29.01.2018 10:33
Кількість переглядів: 739

28 січня 2018 року в сільському клубі села Баворів було велелюдно-на 150 річницю від дня народження В’ячеслава Титовича Будзиновського прийшло багато баворівчан та гостей.

Ведуча Христина Шайнюк розпочала дійство з біографії  галицького українського політика, публіциста, історика і популяризатора, одного із засновників Української Радикальної Партії(УНДП) Вячеслава Будзиновського.

Заступник сільського голови Галина Кравчинюк від імені голови Олега Кохмана та Великогаївської сільської ради привітала присутніх із знаменною подією для Баворова та Великогаївської об’єднаної територіальної громади. Побажала усім побільше збиратися такою дружньою сім’єю на подібних заходах, бо саме вони об’єднують людей в єдине ціле.

Після виступу Галини Кравчинюк до слова запросили члена Національної спілки журналістів України, засновника, видавця та редактора газети  «Кременецький вісник – С» Богдана Свіргуна, який покроково розповім присутнім про стежину життя В’ячеслава Будзиновського та його сім`ї, а також перерахував усіх видатних людей, вихідців  з села Баворова. Згадав Богдан Іванович і про музей журналістики, який у грудні відкрили в рідному селі та про плани його розширення у майбутньому.

Концертна програма була підготовлена Михайлом Зеленим, Марією Дмитерко, Оксаною Костик та Марією Гевко. Пісні та вірші у виконанні школярів Баворівської школи зачепили не тільки 150  річницю  В’ячеслава Будзиновського, а й День Соборності України і 100-річчя бою під Крутами.

На завершення заходу староста сіл Баворів і Застав`є Надія Салабай подякувала усім присутнім односельчанам та гостям свята за їхню присутність, віру в завтрашній день, віру в Україну. Також слова подяки булиприсвячені для усіх хто доклався до проведення концертної програми. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь