A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У Великих Гаях зібрались завідуючі дитячих садочків громади

Дата: 08.09.2016 14:03
Кількість переглядів: 981

У четвер, 8 вересня, у приміщенні дитячого садка с. Великі Гаї проходила конференція, на якій були присутні директори дитячих садочків Великогаївської громади.

Головною темою було: створення комфортних умов перебування дітей у дошкільному закладі, удосконалення навчально-виховної  програми.

«Перш за все, ми повинні дітей любити і розуміти, а вже потім готувати до школи. Ми маємо змінити наше ставлення до вихователів. Також повинні звернути особливу увагу на роботу помічника вихователя. Адже ця людина приймає дуже важливу роль у вихованні дітей», - зауважила методист Великогаївського ДНЗ Оксана Йосипівна Королюк.

Під час конференції обговорювали чимало питань, правил, які були запроваджені ще за радянських часів і уповільнювали творчо-виховний процес дітей.

«Наприклад, у нас недавно трапився інцидент. Під час занять з дітьми, помічників вихователів покликали на кухню допомагати ліпити вареники. Звісно, були вихователі, які просто їх не відпустили. А як інакше? Коли у групі майже 30 дітей, як один вихователь має собі дати раду? Тому ми вирішили, що варениками дітки ласуватимуть удома. А тут ми вигадаємо їм на заміну не менш смачну, але менш затратну в часі приготування страву», - продовжила методист.

Також директорам садочків порадили звернути більшу увагу на патріотичне виховання діток.

«Недавно до нас приїжджав гість із Грузії - керівник апарату Верховної Ради Атономної Республіки Аджарія Рамаз Болквадзе. Він оглянув майже кожен куточок нашого садочка, йому все було дуже цікаво. Та прийшовши в музичний зал, зауважив: «У вас дуже гарно, все оздоблено. Але де українська символіка, вишиванка? Ваші діти вчаться тут танцювати національний танець? Бо наших цього вчать ще з маленького!» Ми й задумалися. Чому нашого рідного у вихованні дітей так мало? Вони ж наше майбутнє і мають вже від маленького пишатися своїм родом, своєю країною», - зауважила Оксана Йосипівна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь