A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відкрили пожежно-рятувальну станцію

Дата: 24.08.2016 09:41
Кількість переглядів: 1066

Фото без опису23 серпня у Великогаївській громаді відбулася важлива подія - урочисте відкриття першої серед новоутворених громад пожежно-рятувальної станції.

Привітати жителів громади із цією подією приїхали очільники області й району, зокрема, голови ОДА Степан Барна і обласної ради Віктор Овчарук, райради та рай адміністрації Андрій Галайко та Олексанр Похилий, а також багато інших поважних гостей. Побував на святі й директор Департаменту організації застосування цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Майоров.

«Дуже символічно, що коли вся країна відзначає День Державного Прапора, ми відкриваємо на території вашої громади пожежно-рятувальну станцію. Це ознака того, що в умовах реформування, децентралізації, ви прямуєте правильним шляхом. Адже відтепер зможете забезпечити не лише економічний, соціальний розвиток, а й захист життя жителів громади. Та це - лише перший крок. Опираючись на досвід наших європейських сусідів, маємо надію, що у нас розвиватиметься добровольчий рух, основною рушійною силою якого стануть наші військові, які воюють у зоні АТО. Але це все попереду. Нині ж вітаю Великогаївську громаду із такою важливою подією. Розвитку і процвітання!» - сказав у промові Михайло Майоров.

«Перш за все хотів би зробити невеличкий екскурс у недалеке минуле. Коли ми стояли на порозі децентралізації, президент запроваджував реформи. Пам’ятаєте, скільки було скептиків, які сміялися з цього, не вірили у кращі зміни. Де вони нині? Мовчки спостерігають як розвиваються, розбудовуються громади. Так, адже за короткий відрізок часу ми відкрили нові ЦНАПи, покращили якість надання первинної допомоги, відремонтували дороги, провели освітлення вулиць тощо. А нині відкриваємо першу пожежну станцію, щоб при будь-якій небезпеці мали змогу захистити жителів громади. Тож вже ніхто немає аргументів стверджувати, що шлях децентралізації – неправильний. Адже нині ми не просто рухаємося у європейському напрямку, а створюємо Європу тут, на місцях», - сказав Олександр Похилий.

«Відкриття місцевої пожежної станції у Велигаївській громаді - це результат плідної співпраці обласної, місцевої влади та служби ДСНС. Маю надію, що з часом кількість автотранспорту збільшиться і пожежні машини дислокуватимуться у інших селах. У нас ще все попереду!», - з оптимізмом заявив Андрій Галайко.

Після обміну вітальними словами, вручення подарунків і концертної програми голова громади разом із високоповажними гостями перерізав стрічку й урочисто відкрив пожежно-рятувальну частину.
«Мені дуже приємно, що ми перші серед новоутворених громад відкриваємо пожежну станцію. Для цього ми багато працювали, вивчали польський досвід. Наші добровольці - молоді, активні хлопці. Вони одразу ж зголосилися, допомагали у впорядкуванні пожежного депо. 

Хочу подякувати вам, дорогі жителі Великогаївської громади. Бо саме завдяки вашій підтримці, вірі ми працюємо і, повірте маємо гарне світле майбутнє», - сказав на завершення голова громади Олег Андрійович Кохман.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь