A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Перші кроки впровадження Стратегії розвитку. Можливості розвитку громади за підтримки DESPRO

Дата: 06.04.2017 09:19
Кількість переглядів: 810

Фото без опису5 квітня 2017 року до Великогаївської об’єднаної територіальної громади вкотре завітали представники швейцарсько-українського проекту DESPRO. У рамках робочої зустрічі  відбулось знайомство делегації проеку з  моніторинговим комітетом та планом діяльності комітету на 2017 рік.

Даничева Ольга, голова ГО Товариства незалежних експертів, презентувала звіт за результатами  анкетування щодо ставлення  мешканців громади до формування і реалізації Стратегії розвитку.

Делегація проекту DESPRO у складі Бриль Марини, Сірик Тетяни та Айдера Саітосманова мала змогу почути думку віце-президента парламенту Яни Андросюк щодо необхідності  написання стратегії розвитку громади та бачення участі молоді у її реалізації та підтримці. Яна поділилася враженнями від поїздки групи активної молоді шкіл громади до Києва (в рамках реалізації Стратегії).  Діти побували на екскурсії у Верховній Раді  та  відвідали школу майбутнього у селі Путрівка Київської області - і готові до дій.

Цікавим і насиченим був день. Встигли дуже багато: і поспілкуватися з депутатом обласної ради і головою ФГ Березовським Ю.Р, і відвідати дитячий садок села Великі Гаї, і послухати урок інформатики в сучасному комп’ютерному класі ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Великі Гаї. Фото без опису

Мандруючи дорогами громади, слухаючи цікаві розповіді Олега Андрійовича Кохмана, Володимира Євгеновича Чубатого, Галини Іванівни Кравчинюк,  гості на власні очі побачили перші кроки  реалізації Стратегії розвитку громади в  частині проведення  капітального ремонту дороги Тернопіль-Козівка-Хоростків в селі Скоморохи та помилувались весняними краєвидами українських сіл.Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь