A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Тренінг «Розвиток громадських об’єднань в ОТГ» в рамках програми DOBRE

Дата: 13.07.2017 09:16
Кількість переглядів: 800

          Фото без опису 10 липня 2017 року в клубі села Великі Гаї відбулася чергова зустріч по проекту «Голос громади в місцевому самоврядування», що відбувається в рамках програми DOBRE.

             Фото без опису  На зустріч було запрошено представників ініціативних груп та осіб, що прагнуть до них доєднатися. В рамках заходу було проведено тренінг «Розвиток громадських об’єднань в ОТГ», з метою підготовки підґрунтя для створення/активізації ГО у Великогаївській ОТГ.

              Фото без опису У вказаній зустрічі взяли участь представники сільської ради, члени громадських організацій з Великогаївської ОТГ та актив села.

               Перед присутніми виступив сільський голова Олег Кохман, який привітав учасників даного заходу та висловив сподівання про подальшу плідну співпрацю Великогаївської ОТГ та програми DOBRE.

          Фото без опису  Модератори проекту Дмитро Якимець та Соломія розповіли присутнім, чим можуть бути корисними громадські об`єднання для розвитку громади, довели до відома слухачів інформацію щодо типології громадських об`єднань, правових особливостей діяльності громадських об`єднань, видів організаційних структур ГО, стилів управління в організаціях, органів управління організацій відповідно до закону, реєстрації/ перереєстрації організацій, питання неприбутковості ГО, оформлення документів організації для старту повноцінної роботи. Також було розглянуто приклади діяльності громадських об`єднань в сільських громадах України.

           Фото без опису Після цього член громадських організацій «Союз українок» та «Джерело» Марія Романюк розповіла учасникам зустрічі про специфіку діяльності громадських організацій, до складу яких вона входить.

                                               Підготував Михайло Лисиканич. Фото Степана Гулі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь