A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Шановні жителі Великогаївської громади!

Дата: 27.08.2017 07:44
Кількість переглядів: 747

Фото без опису24 серпня 2017 року, у день, який єднає всіх українців,  на стадіоні села Товстолуг вперше відбулося спільне святкування Дня незалежності України в нашій громаді. Шановна громадо! Єднаймося! Єднаймося у справах господарських, економічних, політичних, духовних - і тоді справді наведемо лад у нашому домі, нашій громаді, нашій незалежній Україні!!!


Великогаївська сільська рада висловлює вдячність оргкомітету святкування за вдалу організацію, координацію, підготовку та проведення святкування 26 річниці Дня незалежності України, старостам сіл, виконавчому комітету та депутатському корпусу, сільськогосподарським підприємствам та фермерам нашої громади, режисерській групі свята (студія Бастер), працівникам культури, всім аматорським колективам і окремим виконавцям, ведучим концертної програми та козацьких забав,  а також  усім небайдужим, які надали спонсорську допомогу та доклали зусиль до підготовки свята.


Особлива вдячність хлопцям, які захищають наш мир і спокій на Сході України, завдяки яким ми  організували і провели свято, а також учасникам АТО, які    особисто прийшли на святковий захід.


Дякуємо жителям та гостям нашої громади, що прийшли та приїхали на свято, тим самим зробивши це свято веселим, цікавим та незабутнім. 


Всі разом радіймо, любімо один одного, будуймо, розвиваймо і молімося за нашу незалежну Україну. Здоров?я усім нам, миру  та достатку в кожну домівку, процвітання та успіху  нашій громаді. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь