A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини Фонду

За час війни ФССУ виплатив 10 млрд грн лікарняних і декретних допомог

З початку повномасштабного вторгнення фахівці Фонду соціального страхування України в областях і місті Києві доклали всіх зусиль, аби виплати за лікарняними не призупинялись навіть в найскладніших обставинах – тож лікарняні і декретні допомоги продовжували виплачуватись навіть в умовах активних бойових дій, у тимчасово окупованих регіонах, для працівників, які евакуювались за кордон, або чиї роботодавці не змогли подати лікарняні на оплату.

15:15 21.11.2022

Фонд напряму нарахував евакуйованим працівникам 27 млн гривень допомог

Фонд соціального страхування України продовжує гарантувати державний страховий захист у повному обсязі для всіх українців – зокрема для тих працівників, чиї роботодавці не можуть дотриматись процедури нарахування лікарняних через бойові дії.

15:14 21.11.2022

ФССУ призначив 19,3 мільйона гривень страхових виплат постраждалим внаслідок бойових дій і сім'ям загиблих

Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – Фонд соціального страхування України гарантує виплати і медико-соціальні послуги для всіх українських працівників, які постраждали на роботі через російську агресію.

17:06 16.11.2022

Квитанції від ФССУ можуть надходити довше через перевантаження електромережі

Внаслідок стабілізаційних та екстрених відключень електроенергії друга та третя квитанції щодо стану прийняття поданих страхувальниками заяв-розрахунків можуть надходити пізніше, ніж зазвичай.

16:21 09.11.2022

У середньому українці отримали від ФССУ 5,2 тисячі гривень лікарняних

За підсумками трьох кварталів 2022 року Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування лікарняні по тимчасовій втраті працездатності, по догляду за хворими рідними та в разі самоізоляції від COVID-19 на понад 9 мільярдів гривень.

11:35 31.10.2022

Для кожної родини загиблих через бойові дії працівників ФССУ виплачує допомогу в розмірі майже 250 тис. гривень

У випадку травмування внаслідок бойових дій страховий захист від Фонду соціального страхування України отримують не лише постраждалі працівники, але і їх родини та утриманці. З початку повномасштабного вторгнення ФССУ призначив для них уже 9 мільйонів гривень одноразових допомог, окремо призначено також щомісячні страхові виплати.

11:34 31.10.2022

Фонд нарахував 25,7 млн гривень допомог напряму евакуйованим працівникам

Аби гарантувати для українців отримання матеріального забезпечення, навіть якщо через війну роботодавець не може дотриматись стандартної процедури, Фонд соціального страхування України нараховує допомоги за лікарняними працівникам напряму.

17:03 26.10.2022

Внаслідок бойових дій постраждали 98 працівників галузі постачання електроенергії та газу

Усі українські працівники є застрахованими у Фонді соціального страхування України на випадок поранень або смерті під час виконання посадових обов’язків. У війну такий соціальний захист продовжує забезпечуватись ФССУ в повному обсязі та надається, зокрема, в разі отримання травм внаслідок бойових дій. Про це Сергій Акопян, начальник управління профілактики страхових випадків виконавчої дирекції Фонду, повідомив під час Дев’ятої міжнародної науково-практичної конференції «Охорона праці – 2022: євроінтеграція та інновації».

16:53 25.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь