A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Привітання зі святом Останнього Дзвоника

Дата: 31.05.2023 10:26
Кількість переглядів: 217

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!

Від щирого серця вітаю Вас зі святом Останнього Дзвоника!

Сьогодні особливий день для нашої громади. Зі смутком, але й із гордістю відзначаємо останній дзвінок, який оголошує завершення навчального року.

Ще один непростий навчальний рік залишився в історії. Та попри усі труднощі, наші учні та вчителі навчалися і навчали, проводили заходи, їздили на екскурсії та з усіх сил допомагали нашим воїнам!

Дорогі учні! Дякую вам за працю, наполегливість та зусиллля. Ви проявили неймовірну витримку, адаптувалися до нових умов та продовжували навчатися, не зважаючи на усі труднощі. Ви – приклад для нас усіх, і ваші досягнення заповнюють наше серце гордістю. Бажаю вам добре відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень перед початком нового етапу навчання.

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та себе особисто висловлюю вдячність вчителям та шкільному персоналу. Ваша велика енергія та нескінченна терпимість роблять наші школи місцем, де діти отримують найкращу освіту. Ви даруєте їм не тільки знання, але й натхнення, мудрість та віру в їхні можливості.

Щиро бажаю всім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Приємно, що серед випускників цього року - 6 медалістів. Традиційно за Програмою таких дітей ми нагороджуємо грошовими сертифікатами на суму 15 000 (золото) та 10 000 (срібло).

Успіхів, дорогі випускники! Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

З повагою

голова Великогаївської ТГ                                                                                                    Олег Кохман


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь